Australijos tyruose surasti dingusios moters palaikai

Sausringuose Australijos tyruose šalies centrinėje dalyje, kur buvo ieškoma prieš daugiau kaip dvi savaites dingusios moters, surasti žmogaus palaikai, trečiadienį paskelbė policija.

 Sausringuose Australijos tyruose šalies centrinėje dalyje, kur buvo ieškoma prieš daugiau kaip dvi savaites dingusios moters, surasti žmogaus palaikai, trečiadienį paskelbė policija.<br>AFP/Scanpix nuotr.
 Sausringuose Australijos tyruose šalies centrinėje dalyje, kur buvo ieškoma prieš daugiau kaip dvi savaites dingusios moters, surasti žmogaus palaikai, trečiadienį paskelbė policija.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 4, 2019, 8:14 AM

Ši moteris buvo trijų draugų kompanijoje, kuri lapkričio 19 dienos popietę automobiliu išvyko iš Alis Springso pasivažinėti, tačiau jų mašina įklimpo upės vagoje sausringame regione.

Draugai kelias dienas laukė išgelbėjimo, bet senkant maisto ir vandens atsargoms du iš jų nusprendė eiti palei vienos valdos tvorą, vildamiesi surasti pagalbą.

Prie mašinos likusi 52 metų Tamra McBeath-Riley vėlai sekmadienį buvo rasta netoliese. Jai dėl dehidratacijos buvo suteikta pagalba Alis Springso ligoninėje.

40 metų Phu Traną kiek piečiau Alis Springso, už dviejų dienų kelio nuo įklimpusios mašinos, antradienį pastebėjo vienas gyvulių augintojas. Vyras buvo nugabentas į ligoninę, kur šiuo metu gydomas dėl dehidratacijos ir saulės poveikio.

Phu Tranas dviem dienomis anksčiau atsiskyrė nuo 46 metų Claire Hockridge, kuri tuo metu laikėsi gerai, bet Šiaurės Teritorijos policija trečiadienį paskelbė per paiešką aptikusi palaikus, kurie, kaip manoma, yra šios dingusios moters.

Policija šiuo metu „oficialiai identifikuoja“ palaikus ir rengia ataskaitą koroneriui.

T. McBeath-Riley anksčiau visuomeniniam transliuotojui ABC pasakojo, kad trijulė gėrė turėtus degtinės kokteilius ir vandenį iš gyvuliams iškastos duobės, valgė sausainius ir slėpėsi po mašina.

Pareigūnams ji sakė, kad Phu Tranas ir C. Hockridge praėjusį ketvirtadienį pėsčiomis patraukė greitkelio link, pasiėmę su savimi vandens. Jie ėjo naktimis, kad išvengtų kaitros, kuri pastarosiomis dienomis siekė 40 Celsijaus.

Anot T. McBeath-Riley, ji nusprendė pasilikti prie duburio su šunimi, nes manė, kad jis neišgyventų kelionės pėsčiomis iki Stuarto greitkelio, jungiančio Australijos šiaurinę ir pietinę pakrantes. Draugai nežinojo, ar jų kas nors ieško.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.