Pietų Korėjos žvaigždės perdega: dar viena netikėta mirtis

Pietų Korėjos aktorius Cha In-ha rastas negyvas savo bute Seule. 27 metų populiaraus vaikino mirtis papildė visą grandinę netekčių šios šalies pramogų pasaulyje ir dar kartą parodė tamsiąją jo pusę.

 Pietų Korėjos aktorius Cha In-ha rastas negyvas savo bute Seule. 27 metų populiaraus vaikino mirtis papildė visą grandinę netekčių šios šalies pramogų pasaulyje ir dar kartą parodė tamsiąją jo pusę.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
 Pietų Korėjos aktorius Cha In-ha rastas negyvas savo bute Seule. 27 metų populiaraus vaikino mirtis papildė visą grandinę netekčių šios šalies pramogų pasaulyje ir dar kartą parodė tamsiąją jo pusę.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Goo Hara laidotuvės įvyko lapkritį.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Goo Hara laidotuvės įvyko lapkritį.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 5, 2019, 5:30 PM, atnaujinta Jan 18, 2020, 3:19 PM

Cha In-ha vaidino populiariame televizijos seriale „Meilė su trūkumais“, atliko vaidmenis ne viename populiariame šalies filme ir buvo populiarus socialiniuose tinkluose. Įtariama, kad vaikinas pakėlė prieš save ranką.

Anksčiau populiarioje vaikinų grupėje dainavęs aktorius socialiniame tinkle „Instagram“ prieš pat mirtį parašė žinutę: „Būkite atsargūs, kad nepasigautumėte peršalimo.“

Nors nežinoma, kad jaunas vyras būtų turėjęs didelių problemų ar būtų įsivėlęs į skandalus, kalbama, jog jį slėgė patyčios internete ir jį sudievinusių gerbėjų elgesys.

Seule gyvenantis Kim Dae-hanas, kuris yra Cha In-ha bendraamžis, tikino, kad jo požiūris į šalies garsenybes po pastarojo meto nelaimių pasikeitė: „Jie dūsta kančioje, nors jų gyvenimas ir atrodo prabangus.“

Per du mėnesius Pietų Korėjoje palaidotos jau trys jaunos įžymybės. Spalį – „K-pop“ (korėjietiškos popmuzikos. – Red.) žvaigždė 25-erių Sulli, lapkritį – 28 metų atlikėja Goo Hara.

Merginos taip pat buvo rastos negyvos savo namuose, mirties priežastis nepaviešinta, tačiau įtarta savižudybė.

Jų mirtys paskatino kalbas apie spaudimą, kurį patiria Korėjos pramogų pasaulio žvaigždės, įskaitant patyčias ir gerbėjų priekabiavimą.

Goo Hara dar buvo įpainiota ir į slapta kamera nufilmuotos pornografijos skandalą. 2018 metais ji padavė į teismą buvusį vaikiną po to, kai jis pagrasino paviešinti jos nuogos vaizdo įrašą.

O šių metų vasarą buvusiam vaikinui buvo skirta lygtinė kalėjimo bausmė už Goo Haros užpuolimą ir šantažą.

Manoma, kad mergina bijojo, jog vėl bus užpulta ir jos reputacija bus sugadinta.

Visai neseniai kitas populiarus „K-pop“ dainininkas Kang Danielis paliko grupę „Wanna One“, nes nebegalėjo susidoroti su panikos priepuoliais. 22 metų vaikinas jautė augantį nerimą, jo sveikata prastėjo.

Parengta pagal „Reuters“, BBC inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.