Teksase filmuojant vaizdo klipą nušauti 2 žmonės, dar keli sužeisti

Netoli JAV Teksaso valstijos miesto Hjustono du žmonės buvo nušauti, o dar keli sužeisti per penktadienį įvykusį išpuolį prieš grupę vyrų, filmavusių muzikinį vaizdo klipą, pranešė Hariso apygardos šerifas Edas Gonzalezas.

 Teksase filmuojant vaizdo klipą nušauti 2 žmonės, dar keli sužeisti.<br> 123rf.com asociatyvi nuotr.
 Teksase filmuojant vaizdo klipą nušauti 2 žmonės, dar keli sužeisti.<br> 123rf.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 28, 2019, 3:50 PM, atnaujinta Dec 28, 2019, 3:51 PM

E. Gonzalezas žurnalistams sakė, kad žuvo du žmonės, o keturi buvo sužeisti, bet vėliau socialiniame tinkle „Twitter" jis patikslino, kad per šaudynes nukentėjo iš viso aštuoni asmenys. Anot jo, kai kurie iš nukentėjusiųjų patyrė „labai sunkių sužalojimų“.

Pasak šerifo, pranešimas apie šaudymą iš pravažiuojančio automobilio ar automobilių buvo gautas apie pusę dešimtos vakaro.

Incidentas įvyko viename iš gyvenamųjų rajonų, kai grupė vyrų biuro pastato automobilių stovėjimo aikštelėje filmavo muzikinį vaizdo klipą. Šaudymo motyvai kol kas nežinomi.

„Ten buvo kitų automobilių. Manome, kad jiems filmuojant kažkokį muzikinį vaizdo įrašą, staiga jie buvo užpulti iš pasalų asmenų iš automobilių ir/arba pėsčiųjų, paleidisių šūvių į automobilių stovėjimo aikštelę“, – žurnalistams pasakojo E. Gonzalezas.

Kiek žmonių šaudė, kol kas nežinoma.

Pasak šerifo, aukos – maždaug 20-mečiai ispanakalbiai vyrai. E. Gonzalezas nesakė, ar ką nors įtaria, bet paprašė asmenų, kurie galbūt nukentėjo per šį incidentą arba jį matė, pranešti apie tai pareigūnams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.