Teisėją nustebino besiskiriančio vyro pasiūlymas – konfliktą nori išspręsti kardais

Vyras iš Kanzaso valstijos JAV paprašė teisėjo ginčą su buvusia žmona išspręsti originaliu būdu – kova japoniškais samurajų kardais.

 Vyras iš Kanzaso valstijos JAV paprašė teisėjo ginčą su žmoną išspręsti originaliu būdu – kova japoniškais samurajų kardais.<br>AFP/Scanpix nuotr.
 Vyras iš Kanzaso valstijos JAV paprašė teisėjo ginčą su žmoną išspręsti originaliu būdu – kova japoniškais samurajų kardais.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 20, 2020, 8:40 PM

40 metų Davidas Ostromas, sausio 3 dieną, teismo metu teigė, kad jo buvusi žmona Briggette ir jos advokatas Matthew Hudsonas sugriovė jam gyvenimą.

„Teisėjas turi teisinių galių leisti išspręsti konfliktą kovos lauke“, – tikino D. Ostromas. Vyro teigimu, tokie teismai ir konflikto sprendimo būdas JAV niekad nebuvo uždrausti.

Nusivylęs D. Ostromas paprašė teisėjų 12 savaičių periodo, per kurį jis atsisiųs japoniškus samurajų kardus.

Ostromų šeima nesutaria dėl vaikų priežiūros ir lankymo bei alimentų mokėjimo. D. Ostromo įsiūtį galimai sukėlė jo buvusios žmonos advokato reikalavimai.

„Manau, kad į pono Hudsono absurdiškumą atsakiau tokiu pat absurdiškumu. Advokatas M. Hudsonas atkirto, kad toks pasiūlymas gerokai peržengtų ribas, o vieno iš teisme dalyvaujančių dalyvių mirtis būtų gerokai skaudesnė, nei nesutarimai dėl vaikų priežiūros.

Teisėjas Craigas Dreismeieris tikino, kad artimiausiu metu neskelbs galutinio teismo verdikto, dėl abiejų pusių elgesio.

„Iki tol, kol nebus užtikrinti teisingi procedūriniai žingsniai, teismas nesiims toliau nesiims spręsti šios bylos“, – bylos nagrinėjimo metu sakė C. Dreismeieris.

Parengta pagal „The Guardian“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.