Per šaudymą bare Pietų Karolinoje žuvo du, sužeisti dar septyni žmonės

Per šaudymą viename bare Pietų Karolinoje anksti sekmadienį žuvo du ir buvo sužeisti dar septyni žmonės, pranešė pareigūnai.

Per šaudymą viename bare Pietų Karolinoje anksti sekmadienį žuvo du ir buvo sužeisti dar septyni žmonės, pranešė pareigūnai.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Per šaudymą viename bare Pietų Karolinoje anksti sekmadienį žuvo du ir buvo sužeisti dar septyni žmonės, pranešė pareigūnai.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rūta Androšiūnaitė, BNS

Jan 26, 2020, 1:35 PM, atnaujinta Jan 26, 2020, 1:36 PM

Incidentas įvyko bare „Mac's Lounge“ Hartsvilyje, žurnalistams sakė Darlingtono apygardos koroneris Toddas Hardee.

Kokia sužeistųjų būklė, kol kas neaišku. Daugiau detalių, taip pat ir dėl to, kas nulėmė šaudymą, dar nepaskelbta. Pasak T. Hardee, tolesnė informacija bus pateikta vėliau sekmadienį.

Koroneris nurodė, kad įvykio vietoje dirbs ir valstijos vardu tyrimus vykdantis Pietų Karolinos teisėsaugos skyrius (SLED).

Kaip rašoma „Mac's Lounge“ puslapyje socialiniame tinkle „Facebook, šiame bare taip pat rengiami muzikiniai pasirodymai.

Hartsvilis yra maždaug 40 km į šiaurės vakarus nuo Florenso Pietų Karolinoje ir maždaug 64 km į pietus nuo Šiaurės Karolinos valstijos sienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: prasideda „Eurovizija“ – kas laimės ir kur bus Lietuva?