Tailande iš varžytinių parduotas automobilis su narkotikų partija

Tailando narkotikų apyvartos kontrolės tarnyba per klaidą išstatė aukcione konfiskuotą automobilį su narkotikų partija, praneša BBC.

​Tailando narkotikų apyvartos kontrolės tarnyba per klaidą išstatė aukcione konfiskuotą automobilį su narkotikų partija, praneša BBC.<br>123rf.com nuotr.
​Tailando narkotikų apyvartos kontrolės tarnyba per klaidą išstatė aukcione konfiskuotą automobilį su narkotikų partija, praneša BBC.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Stasys Gimbutis, ELTA

2020-01-26 15:38, atnaujinta 2020-01-26 15:39

Pirkėjas per varžytines už sumą, ekvivalentišką 17,23 tūkstančio eurų, įsigijo automobilį „Honda CR-V“. Mašiną nuvairavus į autoservisą, jo darbuotojas bamperyje aptiko 94 tūkstančius tablečių amfetamino.

Automobilis buvo konfiskuotas pernai. Kaip tikino Tailando narkotikų apyvartos kontrolės tarnybos atstovai, jis buvo kruopščiai apžiūrėtas, kaip ir dera tokiais atvejais.

Kai mašina buvo sulaikyta, pareigūnai ant jos užpakalinės sėdynės rado 100 tūkstančių tablečių.

Bamperyje kvaišalų, vadinamų „yaba“ (metamfetamino ir kofeino mišinys), nepavyko rasti, nes jie „buvo gerai paslėpti“, aiškino tarnybos darbuotojai.

Mechaniką ir naująjį automobilio savininką valdžia žada apdovanoti už pagalbą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.