Tyrimas parodė šokiruojančius faktus: buvęs karalius turi nesantuokinę dukterį

Po ilgus metus trukusio teisinio ginčo buvęs Belgijos karalius Albertas II pripažino esąs menininkės Dalphinės Boel tėvas. Tai parodė DNR tyrimas, pirmadienį belgų žiniasklaidai sakė buvusio monarcho advokatas Alainas Berenboomas.

Po ilgus metus trukusio teisinio ginčo buvęs Belgijos karalius Albertas II (nuotr.) pripažino esąs menininkės Dalphinės Boel tėvas. Tai parodė DNR tyrimas, pirmadienį belgų žiniasklaidai sakė buvusio monarcho advokatas Alainas Berenboomas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Po ilgus metus trukusio teisinio ginčo buvęs Belgijos karalius Albertas II (nuotr.) pripažino esąs menininkės Dalphinės Boel tėvas. Tai parodė DNR tyrimas, pirmadienį belgų žiniasklaidai sakė buvusio monarcho advokatas Alainas Berenboomas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-01-28 10:34, atnaujinta 2020-01-29 11:34

Šiandien 51-erių moteris nuo 2013 metų kovojo, kad būtų pripažinta Alberto dukterimi.

Jos teigimu, jos motina, baronienė Sybille de Selys Longchamps ir Albertas II prieš dešimtmečius turėjo meilės romaną. Albertas tai neigė ir visus tuos metus nesutiko pripažinti nesantuokinės dukters.

Ir atlikti tėvystės testą jis buvo priverstas tik spaudžiamas teisėsaugos.

2019 metų gegužę Briuselio apeliacinis teismas pagrasino buvusiam monarchui reguliaria bauda, jei jis nesutiks atlikti testo. Jam būtų tekę kasdien mokėti po 5 000 eurų.

Albertas per savo advokatą pareiškė, kad jis nuo D. Boel gimimo 1968-aisiais nedalyvavo jokiuose sprendimuose dėl jos šeimos ar auklėjimo. Priešingai, jis visuomet gerbė moters santykius su ją auginusiu tėvu.

Tačiau praėjus 40 metų D. Boel nutraukė teisinius ir emocinius santykius su tėvu ir „pakeitė šeimą“, stotis RTBF citavo advokato pareiškimą. Jis kalbėjo apie ilgą ir skausmingą procesą.

Priešingai, nei dabartinis karalius Philippe‘as ir karalienė Mathilde, kurie laikomi ramiais, Albertas ir jo žmona Paola iki savo pasitraukimo 2013-aisiais vis atsidurdavo skandalų epicentre. Iš Italijos kilusi Paola septintajame dešimtmetyje buvo laikoma „vakarėlių princese“.

Teigiama, kad ji palaikė meilės ryšius su atlikėju Adamo. Jau 1999-aisiais vienas biografas spėliojo apie nesantuokinį Alberto vaiką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.