Pakistano Karačio uostamiestyje nutekėjus dujoms žuvo penki žmonės, dar dešimtys nukentėjo

Pakistano Karačio uostamiesčio viename iš gyvenamųjų rajonų nutekėjus nuodingoms dujoms žuvo penki žmonės, o dar dešimtys nukentėjo, pirmadienį pranešė policija.

 Pakistano Karačio uostamiesčio viename iš gyvenamųjų rajonų nutekėjus nuodingoms dujoms žuvo penki žmonės, o dar dešimtys nukentėjo.<br> 123rf.com asociatyvi nuotr.
 Pakistano Karačio uostamiesčio viename iš gyvenamųjų rajonų nutekėjus nuodingoms dujoms žuvo penki žmonės, o dar dešimtys nukentėjo.<br> 123rf.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 17, 2020, 12:40 PM

Lieka neaišku, kas yra sekmadienio vakarą įvykusio nuotėkio šaltinis, taip pat kokios rūšies yra šios dujos, tačiau nėra įtariama, kad tai buvo sabotažas.

Pasak valdžios atstovų, apie įvykį buvo sužinota, kai Karačio Kamario rajone, esančiame netoli pagrindinio uosto, kur švartuojasi atplaukiantys laivai, į vietos ligonines staiga ėmė kreiptis žmonės, turintys rimtų kvėpavimo problemų, žurnalistams sakė policijos viršininkas Adilas Malikas.

Pirmadienį pareigūnai tebemėgino nustatyti, kur prasidėjo dujų nuotėkis ir kas jį sukėlė.

Anot A. Maliko, per incidentą žuvo trys moterys ir du vyrai. Daugiau informacijos kol kas neskelbiama.

Karačis yra pietinės Sindo provincijos sostinė, didžiausias Pakistano miestas ir pagrindinis šalies komercinis centras. Netoli jo taip pat įsikūrusios kelios naftos perdirbimo gamyklos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?