Britų aukštuomenės drama: princesės šunų dresuotojas įtariamas žmonos nužudymu

Šunų dresuotojas, kuris kadaise komandų ir gero elgesio mokė Jungtinės Karalystės princesės Anne šunis, įtariamas nužudęs savo žmoną. Nusikaltimas įvyko užmiesčio sodyboje, kurioje užaugo šalies premjeras Borisas Johnsonas.

 B.Johnsonas su poros šuniu Borisu.
 B.Johnsonas su poros šuniu Borisu.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 2, 2020, 12:05 PM

67-erių Johnas Zurickas įtariamai nušovė savo žmoną Debbie. 56-erių moteris buvo atitolusi nuo vyro, išsikraustė gyventi kitur, bet jie nebuvo oficialiai išsiskyrę. Įtariama, kad J.Zurickas moterį nušovė po to, kai ji susirado naują vaikiną.

Medikai buvo iškviesti į Somersetą, kur premjero B.Johnsono šeima turi dideles valdas, tačiau įvykio vietoje rado nebegyvą moterį, o J.Zurickas su sunkiomis šautinėmis žaizdomis išvežtas į ligoninę.

Pora buvo susituokusi 30 metų. Jie veisė ir treniravo šunis, bendravo su britų aukštuomene, skelbia „Daily Mail“.

Poros namuose lankėsi ir B.Johnsonas – socialiniuose tinkluose 2016 m. buvo paskelbta nuotrauka, kur jis įamžintas su Zurickų šuneliu, kurio vardas taip pat Borisas.

Zurickai įsigijo sodybą, kurioje augo B.Johnsonas, 2013 metais iš premjero tėvo Stanley. S.Johnsonui vis dar priklauso sodyba kaimynystėje, šalia yra ir premjeros sesers Rachel įsigytas namas.

„Visa mūsų šeima šokiruota, nuliūdusi ir nustebusi. Labai liūdna. Labai gaila, kad ponios Zurick nebėra, ji buvo labai mylima mūsų kaimynė“, – teigė S.Johnsonas.

Kartu su Jungtinės Karalystės karališkosios šeimos nariais ir premjero šeima Zurickai dalyvaudavo medžioklėje. Jie taip pat priklausė Klamberio spanielių veislės šunų augintojų bendruomenei, kurios prezidentė yra princesė Anne.

Poros draugai pasakojo, kad J.Zurickas jautėsi beviltiškai, kai santykiai su žmona pašlijo ir ji persikėlė į draugų namus Airijoje, nes norėjo nuo visko pabėgti.

J.Zurickas tikėjosi, kad žmona persigalvos, pabuvusi atskirai vėl grįš pas jį. Ir tada labai nusivylė, kai sužinojo, kad sutuoktinė turi vaikiną.

D.Zurick, kuri buvo gydoma nuo vėžio, nušauta, kai šeštadienį atvyko į sodybą Somersete. Manoma, moteris norėjo susirinkti kai kuriuos likusius savo daiktus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.