Sudane surengtas pasikėsinimas į premjerą A. Hamdoką

Sudano premjeras Abdalla Hamdokas nenukentėjo per pirmadienį sostinėje Chartume surengtą pasikėsinimą į jo gyvybę, pranešė jo aukšto rango padėjėjas.

 Sudano premjeras Abdalla Hamdokas nenukentėjo per pirmadienį sostinėje Chartume surengtą pasikėsinimą į jo gyvybę, pranešė jo aukšto rango padėjėjas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Sudano premjeras Abdalla Hamdokas nenukentėjo per pirmadienį sostinėje Chartume surengtą pasikėsinimą į jo gyvybę, pranešė jo aukšto rango padėjėjas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-03-09 12:18

„Sprogimas įvyko pro šalį važiuojant premjero Abdallos Hamdoko automobiliui, bet, ačiū Dievui, niekas nenukentėjo“, – sakė premjero biuro direktorius Ali Bakhitas.

Vienas ministrų kabineto narys naujienų agentūrai AFP patvirtino, kad A. Hamdokas per išpuolį panaudojant sprogmenis nenukentėjo.

Valstybinė televizija parodė mažiausiai du apgadintus automobilius sprogimo vietoje Kobero rajone, į šiaurės rytus nuo Chartumo centro.

Valstybinė televizija pranešė, kad taikytasi į A. Hamdoko kortežą. Premjeras šiuo metu „jaučiasi gerai ir yra nuvežtas į saugią vietą“, nurodė televizija.

Išpuolio vietą greitai aptvėrė policija.

Tuo tarpu valstybinis radijas „Omdurman“ pranešė, kad per išpuolį taip pat buvo panaudoti automatiniai ginklai ir kad A. Hamdokas buvo nuvežtas „į ligoninę“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.