Niujorko metropolitene kilus gaisrui žuvo vienas žmogus

Niujorke ankstų penktadienį kilus gaisrui metropoliteno traukinyje, žuvo vienas vyras ir nukentėjo dar keliolika žmonių, informavo miesto pareigūnai.

Niujorke ankstų penktadienį kilus gaisrui metropoliteno traukinyje, žuvo vienas vyras ir nukentėjo dar keliolika žmonių, informavo miesto pareigūnai.<br>ZUMA press/Scanpix nuotr.
Niujorke ankstų penktadienį kilus gaisrui metropoliteno traukinyje, žuvo vienas vyras ir nukentėjo dar keliolika žmonių, informavo miesto pareigūnai.<br>ZUMA press/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-03-27 14:46

Padėtį Harlemo stotyje kaip „nuolat kintančią“ apibūdinęs Niujorko policijos departamento atstovas, patvirtino, kad buvo konstatuota vyresnio nei 30 metų vyro mirtis ir kad dar aštuoni asmenys buvo hospitalizuoti.

Tuo metu Niujorko miesto priešgaisrinės tarnybos atstovas negalėjo patvirtinti mirties fakto, bet nurodė, kad ugniagesiai aptiko keturis kritinės būklės žmones ir vieną asmenį, patyrusį rimtų, bet pavojaus gyvybei nekeliančių sužeidimų, taip pat apie nesunkiai sužalotus septynis civilius gyventojus ir penkis ugniagesius.

Miesto metropoliteno transporto tarnyba kol kas nepatvirtino aukų skaičiaus.

Pareigūnai negalėjo pasakyti, kada tiksliai prasidėjo gaisras.

Policija pranešė kol kas nieko nesulaikiusi. Gaisro priežastis dar nenustatyta.

Į stotį atskubėjo daugiau nei 100 ugniagesių, sakė tarnybos atstovas, apibūdinęs įvykio vietą kaip „keliančią iššūkius“ ir „tamsią“. Liepsnoms užgesinti prireikė maždaug pusvalandžio.

Gaisras sutrikdė susisiekimą keliose metropoliteno linijose, todėl vėlavo daugelis traukinių. Be to, metropolitenas susidūrė su smarkiai mažėjančiu keleivių ir darbuotojų skaičiumi, šalyje sparčiai plintant koronavirusui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.