Teksase į naktinį klubą neįleistas vyras pašovė aštuonis žmones

Teksaso valstijoje vienas vyras, neįleistas į naktinį klubą, pradėjo šaudyti automobilių stovėjimo aikštelėje ir sužeidė mažiausiai aštuonis žmones, šeštadienį pranešė policija.

 Teksase į naktinį klubą neįleistas vyras pašovė aštuonis žmones.  <br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Teksase į naktinį klubą neįleistas vyras pašovė aštuonis žmones.  <br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 13, 2020, 11:45 AM, atnaujinta Jun 17, 2020, 3:23 PM

Policija ieško šaulio, pabėgusio po vėlai penktadienį įvykusio incidento, sakė San Antonijaus miesto policijos viršininkas Williamas McManusas.

Užpuolikas kartu su nedidele grupe žmonių išėjo iš vieno baro San Antonijaus šiaurinėje dalyje ir nuėjo į kitapus gatvės esantį didelį naktinį klubą „Rebar“, kuriame dažnai rengiami gyvos muzikos koncertai ir diskžokėjų pasirodymai. Tačiau apsaugininkai atsisakė įsileisti šią grupę, nes lankytojai buvo „neblaivūs“, sakė W. McManusas.

Policijos viršininkas pridūrė, kad vienas iš grupės narių apsaugininkams pasakė: „Ar žinot, kas aš toks? Aš – UFC (JAV mišrių kovos menų lygos) kovotojas iš Kalifornijos.“

Tuomet vyras nuėjo prie savo automobilio, pastatyto kitapus gatvės, išsitraukė iš jo šautuvą, nuėjo į „Rebar“ automobilių stovėjimo aikštelę ir pradėjo šaudytis, pažymėjo W. McManusas.

Per incidentą buvo sužeistos penkios moterys ir trys vyrai; nukentėjusiųjų amžius – nuo 23 iki 41 metų. Tikslesnės informacijos apie sužeistųjų būklė kol kas nebuvo paskelbta, bet W. McManusas sakė, kad jie patys nuvyko į vietos ligonines ir kad jų būklė stabili. Pasak policijos viršininko, sunkiausiai sužeistas vienas į nugarą pašautas asmuo.

Dar du patyrė lengvų sužeidimų ir atsisakė hospitalizuotis, pridūrė W. McManusas.

Nors įtariamas šaulys dar nesučiuptas, W. McManusas sakė nemanantis, kad aplinkinių rajonų gyventojams gresia pavojus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.