Teksase pašauti 5, Niujorko valstijoje – 9 žmonės

JAV Teksaso valstijos sostinėje Ostine per ankstyvą rytą įvykusį incidentą buvo pašauti mažiausiai penki žmonės, o per šventinį renginį Niujorko valstijoje praėjusį vakarą šaudant sužeisti devyni žmonės, sekmadienį pranešė pareigūnai.

 JAV Teksaso valstijos sostinėje Ostine per ankstyvą rytą įvykusį incidentą buvo pašauti mažiausiai penki žmonės, o per šventinį renginį Niujorko valstijoje praėjusį vakarą šaudant sužeisti devyni žmonės.  <br> 123rf asociatyvi nuotr.
 JAV Teksaso valstijos sostinėje Ostine per ankstyvą rytą įvykusį incidentą buvo pašauti mažiausiai penki žmonės, o per šventinį renginį Niujorko valstijoje praėjusį vakarą šaudant sužeisti devyni žmonės.  <br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 21, 2020, 3:18 PM, atnaujinta Jun 25, 2020, 11:47 AM

Ostino ir Traviso apygardos greitosios medicinos pagalbos tarnyba tviteryje paskelbė, kad į vietos ligonines atvežė penkis suaugusiuosius, kurie patyrė „sunkių, potencialiai gyvybei pavojingų sužeidimų“.

Pasak tarnybos ir Ostino policijos pranešimų, incidentas įvyko apie 3 val. ryto viename iš prekybos rajonų miesto centre. Daugiau informacijos apie incidentą kol kas nėra. Neaišku, ar kas nors sulaikytas.

Vienas iš nukentėjusiųjų Niujorko valstijos mieste Sirakjuse – 17-etis vaikinas su šautine žaizda galvoje, jo būklė kritinė. Manoma, kad kiti aštuoni asmenys, kurių amžius – nuo 18 iki 53 metų, išgyvens.

Sirakjuso policijos viršininkas Kentonas Buckneris sakė, kad incidentas dar tiriamas.

Anot jo, automobilių parkavimo aikštelėje netoli miesto centro vyko „kažkoks šventinis renginys“. Į įvykio vietą apie 21 val. atvykusiems pareigūnams žmonės pasakojo, kad į „kelių šimtų“ žmonių minią buvo paleista šūvių, galbūt iš kelių vietų.

Sirakjuso meras Benas Walshas sakė, kad miesto valdžia nebuvo davusi leidimo surengti tokio dydžio į renginį.

Kol kas neaišku, ar nukentėjusieji yra tarpusavyje susiję.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.