Šiaurės Karolinoje per gatvės šventę nušauti 2 ir sužeisti dar 7 žmonės

Didžiausiame Šiaurės Karolinos mieste per gatvės šventę nušauti du ir sužeisti dar septyni žmonės, o kitus penkis vėliau sužalojo automobiliai, pranešė policija.

​Didžiausiame Šiaurės Karolinos mieste per gatvės šventę nušauti du ir sužeisti dar septyni žmonės, o kitus penkis vėliau sužalojo automobiliai, pranešė policija.<br>123rf.com nuotr.
​Didžiausiame Šiaurės Karolinos mieste per gatvės šventę nušauti du ir sužeisti dar septyni žmonės, o kitus penkis vėliau sužalojo automobiliai, pranešė policija.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 22, 2020, 1:03 PM, atnaujinta Jun 25, 2020, 11:53 AM

Šaudyta Šarlotės šiaurėje maždaug vidurnaktį, per „ekspromtu surengtą gatvės šventę“, kuri buvo birželio 19-ąją minėtų vergijos panaikinimo JAV metinių tęsinys, anksti pirmadienį sakė Šarlotės ir Meklenbergo policijos viršininko pavaduotojas Johnny Jenningsas.

Policija, atvykusi pagal pranešimą apie partrenktą pėsčiąjį, gatvėse rado šimtus žmonių, sakė J. Jenningsas. Atvykus gelbėtojams, buvo paleisti keli šūviai ir minia ėmė krikti.

Penkis bėgusius žmones sužalojo automobiliai, nurodė J. Jenningsas.

Pasak jo, esama įrodymų, kad šaudė ne vienas asmuo, tačiau pirmadienį ryte policija nebuvo nieko sulaikiusi.

Daugiau detalių kol kas neskelbiama.

Penktadienį prasidėjusia vergijos panaikinimo švente paminėta diena, kai paskutiniai Amerikos juodaodžiai vergai prieš 155 metus sužinojo, kad yra laisvi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.