B. Obama padėjo J. Bidenui surinkti 11 mln. dolerių rinkimų kampanijai

Kadenciją baigęs JAV prezidentas Barackas Obama padėjo demokratų kandidatui į prezidentus Joe Bidenui per internetinį lėšų rinkimo renginį surinkti 11 mln. dolerių.

​Kadenciją baigęs JAV prezidentas Barackas Obama padėjo demokratų kandidatui į prezidentus Joe Bidenui per internetinį lėšų rinkimo renginį surinkti 11 mln. dolerių.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
​Kadenciją baigęs JAV prezidentas Barackas Obama padėjo demokratų kandidatui į prezidentus Joe Bidenui per internetinį lėšų rinkimo renginį surinkti 11 mln. dolerių.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 24, 2020, 10:29 AM

Dvi kadencijas prezidento pareigas ėjęs B. Obama sutraukė daug žiūrovų, per renginį buvo surinkta 11 mln. dolerių. Pasak J. Bideno spaudos sekretorius TJ Ducklo, tai buvo pats sėkmingiausias visos kampanijos lėšų rinkimo renginys.

Apie 7,6 mln. dolerių suaukojo 175 tūkst. amerikiečiai, kurie „ir toliau kiekvieną dieną suteikia proveržio šiai kampanijai“, teigė TJ Ducklo.

„Esu čia, kad pasakyčiau – pagalba jau arti, jei mes tai padarysime. Nėra nieko, kas galėtų geriau pagydyti šią šalį nei mano geras draugas Joe Bidenas“, – sakė B. Obama.

„Man optimizmo suteikia tai, kad visa tauta bunda, ypač jaunimas, kuris nėra patenkintas chaotišku ir neorganizuotu požiūriu į valdymą, kurį matėme pastaruosius kelerius metus“, – tvirtino buvęs JAV prezidentas.

J. Bidenas sutiko su B. Obamos pasisakymais apie politines permainas. Jis taip pat užsiminė, kad pasaulio šalių lyderiai pavargo nuo Donaldo Trumpo ir „desperatiškai laukia Amerikos lyderystės“.

Dėl koronaviruso pandemijos J. Bidenas rinkimų kampanijos renginių gyvai nerengė nuo kovo vidurio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.