Indijoje nusikaltėlių gauja nužudė aštuonis policininkus

Šiaurės Indijoje nusikaltėlių gauja anksti penktadienį nužudė aštuonis policininkus, surengusi jiems pasalą, kai pareigūnai atvyko suimti įtariamųjų, pranešė vienas vyriausybės pareigūnas.

 Indijoje nusikaltėlių gauja nužudė aštuonis policininkus.  <br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Indijoje nusikaltėlių gauja nužudė aštuonis policininkus.  <br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 3, 2020, 8:45 AM

Nusikaltėliai blokavo kelią ekskavatoriais ir pradėjo šaudyti į policijos pareigūnus nuo namų stogų, sakė Utar Pradešo valstijos vyriausybės atstovas Awanishas Awasthi.

Dar penki pareigūnai buvo sužeisti, o užpuolikai pabėgo prieš policijos pastiprinimui atvykstant į šią vietovę, nurodė A. Awasthi.

Incidentas įvyko kaime netoli Kanpuro miesto, esančio už 80 km į pietvakarius nuo Utar Pradešo valstijos sostinės Laknau.

230 mln. gyventojų turintis Utar Pradešas yra viena neturtingiausių Indijos valstijų. Ji taip pat pasižymi vienais didžiausių nusikalstamumo rodiklių šalyje – valstijoje dažnai įvykdoma ginkluotų apiplėšimų, pagrobimų reikalaujant išpirkos, taip pat nusikaltimų prieš moteris, rodo Nacionalinio kriminalinių duomenų biuro statistika.

Policijos pareigūnai į minėtą kaimą atvyko suimti Vikaso Dubey – pagrindinio įtariamojo dėl dešimčių nusikaltimų, įskaitant pagrobimus ir regiono hinduistų nacionalistų lyderių nužudymus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.