Per riaušes Siatle sužeisti 3 policininkai, areštuota 18 asmenų

Per riaušes Siatle, kurių metu buvo panaudoti sprogmenys, buteliai ir akmenys, buvo sužeisti trys policininkai, areštuota 18 asmenų, pranešė pareigūnai.

​Per riaušes Siatle, kurių metu buvo panaudoti sprogmenys, buteliai ir akmenys, buvo sužeisti trys policininkai, areštuota 18 asmenų, pranešė pareigūnai.<br>AP/Scanpix nuotr.
​Per riaušes Siatle, kurių metu buvo panaudoti sprogmenys, buteliai ir akmenys, buvo sužeisti trys policininkai, areštuota 18 asmenų, pranešė pareigūnai.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 17, 2020, 2:36 PM

Protestas prieš Siatlo policijos pareigūnų sąjungą kilo sekmadienį iškart po 22 val. vietos , sakoma policijos pranešime spaudai. Kažkas susprogdino didelį sprogmenį ir pabandė išdaužti vieno policijos automobilio langą, sakoma pranešime.

Jame nurodoma, kad policija nurodė miniai skirstytis, o tada žmonės pradėjo svaidyti į pareigūnus akmenis ir butelius. Į policininkus taip pat buvo svaidomos pirotechnikos priemonės, pranešė televizija KIRO-TV.

Vienas iš trijų sužeistų policininkų buvo hospitalizuotas. Policijos departamento paskelbtose nuotraukose matyti, kad vienam pareigūnui buvo pamušta akis, o kitas patyrė kaklo nudegimų.

Miniai vaikyti buvo panaudoti paprikinis purškalas ir gumuotos kurtinamosios granatos, nurodė policija. 18 areštuotųjų nuvežti į Kingo apygardos kalėjimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?