Apklausa: dauguma žiūrovų palankiai įvertino J. Bideno pasirodymą debatuose su D. Trumpu

Šeši iš dešimties žiūrovų, stebėjusių pirmuosius televizinius JAV respublikonų prezidento Donaldo Trumpo ir jo būsimo varžovo rinkimuose Joe Bideno debatus, mano, kad geriau pasirodė demokratų kandidatas, rodo televizijos CNN užsakymu nepriklausomos tyrimų bendrovės SSRS atlikta apklausa.

Šeši iš dešimties žiūrovų, stebėjusių pirmuosius televizinius  Donaldo Trumpo ir jo varžovo Joe Bideno debatus, mano, kad geriau pasirodė demokratų kandidatas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Šeši iš dešimties žiūrovų, stebėjusių pirmuosius televizinius  Donaldo Trumpo ir jo varžovo Joe Bideno debatus, mano, kad geriau pasirodė demokratų kandidatas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 30, 2020, 10:04 AM

Šeši iš dešimties apklaustų žiūrovų pripažino, kad buvęs viceprezidentas J. Bidenas pasirodė geriau už D. Trumpą. 28 proc. respondentų sakė, kad geriau pasirodė prezidentas.

Maždaug du trečdaliai – 65 proc. – žiūrovų nurodė, kad J. Bideno atsakymai buvo teisingesni už D. Trumpo. Priešingai manė 29 proc. žiūrovų.

69 proc. respondentų sakė, kad J. Bidenas teisingai užsipuldavo D. Trumpą, o 32 proc. pareiškė, kad teisus buvo dabartinis prezidentas.

Apklausoje dalyvavo 568 debatus stebėję rinkėjai. Paklaida yra 6,3 procento.

Prieš debatus atlikta kita apklausa rodė, kad 56 proc. respondentų tikėjosi J. Bideną pasirodysiant geriau. Už D. Trumpą balsavo 43 proc. respondentų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.