Baltarusijoje suimtas S. Cichanouskajos bendražygis

Baltarusijoje ketvirtadienį sulaikytas opozicijos lyderės Sviatlanos Cichanouskajos bendražygis Anatolis Liabedzka, pranešė milicija.

Baltarusijoje ketvirtadienį sulaikytas opozicijos lyderės Sviatlanos Cichanouskajos bendražygis Anatolis Liabedzka, pranešė milicija.<br>V.Skaraičio nuotr.
Baltarusijoje ketvirtadienį sulaikytas opozicijos lyderės Sviatlanos Cichanouskajos bendražygis Anatolis Liabedzka, pranešė milicija.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 8, 2020, 6:50 PM

„Liabedzka buvo sulaikytas už administracinio teisės pažeidimo padarymą“, – naujienų agentūrai „Interfax“ patvirtino Minsko milicijos atstovė Natalia Hanusevič.

Anksčiau ketvirtadienį baltarusių opozicija, remdamasi A. Liabedzkos artimaisiais ir buvusiais politiko bendražygiais iš Jungtinės piliečių partijos, pranešė apie tikėtiną jo sulaikymą. Pranešimuose sakoma, kad jis neatėjo į planuotą susitikimą ir neatsiliepė į skambučius.

Į Lietuvą po ginčijamų prezidento rinkimų pasitraukusi S. Cichanouskaja anksčiau šią savaitę paskyrė A. Liabedzką vienu iš savo atstovų siūlomos konstitucinės reformos klausimais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.