Alabamoje sudužus JAV karinio laivyno mokomajam lėktuvui žuvo du žmonės

JAV karinių jūrų pajėgų mokomajam lėktuvui penktadienį sudužus viename Alabamos gyvenamajame rajone prie Meksikos įlankos žuvo abu jo pilotai, pranešė kariškiai.

sudužus lėktuvui, abu pilotai žuvo.<br>AP/Scanpix nuotr.
sudužus lėktuvui, abu pilotai žuvo.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 24, 2020, 10:18 AM

Karinio laivyno aviacijos vado atstovas Zachas Harrellas sakė, žuvo abu iš vienos bazės Floridoje pakilusiame lėktuve „T-6B Texan II“ buvę žmonės, bet jų vardų kol kas neatskleidė. Jokie ant žemės buvę žmonės per šią katastrofą nenukentėjo.

Folio miesto ugniagesių vadas Joey Darby sakė, kad atvyko gelbėtojai turėjo užgesinti didelį gaisrą, užsiliepsnojus namui ir keliems automobiliams. Pasak jo, ugniagesiai liepsnas greitai numalšino.

Lėktuvas nukrito į pietryčius nuo Mobilio, netoli Folio miesto ir Magnolia Springso miestelio. Pasak J. Darby, incidentas įvyko „tankiai apgyventame“ gyvenamajame rajone. Jis pridūrė, kad niekas iš ugniagesių nenukentėjo.

Lėktuvas buvo pakilęs iš Whitingo karinių jūrų pajėgų stoties aerodromo, esančio maždaug už 48 km į šiaurės rytus nuo Pensakolos Floridije, sakė karinio laivyno atstovė Julie Ziegenhorn.

Incidento tyrimui vadovaus JAV Gynybos departamentas ir karinės jūrų pajėgos, per „Twitter“ parašė Boldvino apygardos šerifo biuras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.