Lenkijos gynybos ministrui nustatyta COVID-19

Lenkijos gynybos ministras Mariuszas Blaszczakas sekmadienį pranešė, kad jam buvo diagnozuota koronavirusinė infekcija ir tapo dar vienu aukšto rango pareigūnu, kuram buvo patvirtinta COVID-19.

Lenkijos gynybos ministras Mariuszas Blaszczakas sekmadienį pranešė, kad jam buvo diagnozuota koronavirusinė infekcija<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Lenkijos gynybos ministras Mariuszas Blaszczakas sekmadienį pranešė, kad jam buvo diagnozuota koronavirusinė infekcija<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 26, 2020, 2:34 PM

„Atlikęs karantiną man padarė testą dėl koronaviruso. Deja, rezultatas yra teigiamas“, – per „Twitter“ parašė M. Blaszczakas.

„Jaučiuosi gerai, – pridūrė jis. – Saugokime save ir laikykimės sanitarijos taisyklių.“

Šeštadienį apie jam patvirtintą koronavirusinę infekciją pranešė Lenkijos prezidentas Andrzejus Duda.

Lenkijoje per pastarąją parą nustatytas 10 241 naujas koronavirusinės infekcijos COVID-19 atvejis, taip pat užfiksuotos 45 mirtys, pirmadienį pranešė Sveikatos apsaugos ministerija.

Pasak pareigūnų, šalyje nuo pandemijos pradžios patvirtinti iš viso 263 929 koronavirusinės infekcijos atvejai ir mirė 4 483 užsikrėtę žmonės.

Šalyje pastarosiomis savaitėmis sparčiai gausėjant COVID-19 atvejų buvo reikšmingai sugriežtinti suvaržymai, turintys padėti suvaldyti koronaviruso plitimą. Visa šalis buvo paskelbta „raudonąja zona“, universitetai ir mokyklos, išskyrus pradines klases, pereina prie nuotolinio mokymo, taip pat suvaržytas maitinimo įstaigų ir sporto klubų darbas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.