Vladimiras Putinas ruošiasi greitu metu pasiskiepyti nuo COVID-19

Rusijos spauda skelbia, kad šioje šalyje jau rytoj prasidės masinė vakcinacija nuo COVID-19. Rašoma, kad greitu metu paskiepytas bus ir prezidentas Vladimiras Putinas.

 Rusijos spauda skelbia, kad šioje šalyje jau rytoj prasidės masinė vakcinacija nuo COVID-19. Rašoma, kad greitu metu paskiepytas bus ir prezidentas Vladimiras Putinas.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Rusijos spauda skelbia, kad šioje šalyje jau rytoj prasidės masinė vakcinacija nuo COVID-19. Rašoma, kad greitu metu paskiepytas bus ir prezidentas Vladimiras Putinas.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 27, 2020, 3:07 PM

Kremliaus vado atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas prakalbo apie prezidento planus. Jo teigimu, V.Putinas ruošiasi vakcinacijai.

„Jis sakė, kad bus paskiepytas. Prezidentas priėmė šį sprendimą ir laukia, kada bus įgyvendinti visi formalumai“, – kalbėjo D.Peskovas.

Atstovas spaudai pranešė, kad apie šį žingsnį greitu metu praneš ir pats prezidentas.

Anksčiau V.Putinas yra teigęs, kad skiepysis nuo COVID-19, kai bus skiepijama jo amžiaus grupės žmonės. Panašu, kad to galiausiai buvo sulaukta.

Maskvos meras Sergejus Sobjaninas taip pat pranešė, kad nuo COVID-19 bus skiepijami ir vyresni nei 60 metų žmonės. Anksčiau buvo skiepijami18-60 metų Rusijos piliečiai.

„Vyresnio amžiaus žmonės yra didžiausios rizikos grupė ir jie gali sunkiausiai sirgti šia liga. Nuo pirmadienio mes atidarome centrą, kuriame bus skiepijami ir vyresnio amžiaus žmonės“, – kalbėjo S.Sobjaninas.

Parengta pagal starhit.ru inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.