Vakarų Krante Izraelio kariai nušovė peiliu ginkluotą užpuoliką

Izraelio kariai antradienį nušovė peiliu ginkluotą vyrą, bandžiusį surengti išpuolį okupuotame Vakarų Krante, į pietvakarius nuo Betliejaus miesto, pranešė kariuomenė.

 Izraelio kariai antradienį nušovė peiliu ginkluotą vyrą, bandžiusį surengti išpuolį okupuotame Vakarų Krante, į pietvakarius nuo Betliejaus miesto, pranešė kariuomenė.<br> SIPA/Scanpix nuotr.
 Izraelio kariai antradienį nušovė peiliu ginkluotą vyrą, bandžiusį surengti išpuolį okupuotame Vakarų Krante, į pietvakarius nuo Betliejaus miesto, pranešė kariuomenė.<br> SIPA/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 5, 2021, 5:08 PM

„Visai neseniai gautas pranešimas apie bandymą surengti išpuolį peiliu Guš Eciono sankryžoje į pietvakarius nuo Betliejaus, – sakoma kariuomenės pranešime. – Užpuolikas buvo neutralizuotas.“

Paprašyta patikslinti kariuomenės atstovė naujienų agentūrai AFP pasakė, kad „jis yra negyvas“.

Daugiau informacijos ji nepateikė, tačiau Palestiniečių sveikatos apsaugos ministerija pranešė gavusi informacijos, kad nukautas vyras yra palestinietis.

Ministerijos pranešime kalbama apie „kankinio mirtimi mirusį pilietį, kurio tapatybė kol kas nežinoma ir kurį (Izraelio) okupacinės pajėgos nušovė į pietus nuo Betliejaus“.

Netoli Betliejaus esantis Guš Ecionas yra daugiau nei dviejų dešimčių žydų nausėdijų kompleksas.

Netoliese esančioje sankryžoje, kur jau įvyko virtinė vadinamųjų „vienišų vilkų“ atakų, palestiniečių ir izraeliečių susidūrimai yra gana dažni.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.