Jungtinėje Karalystėje sulaikytas vyras dėl įtartino į vakcinų nuo COVID-19 gamyklą atėjusio siuntinio

Britų policija ketvirtadienį suėmė vyrą, kai į vakcinas nuo COVID-19 gaminančią įmonę Velse buvo atsiųstas įtartinas paketas, dėl kurio buvo iškviesti išminuotojai.

Jungtinėje Karalystėje sulaikytas vyras dėl įtartino į vakcinų nuo COVID-19 gamyklą atėjusio siuntinio  <br> Reuters/Scanpix nuotr.
Jungtinėje Karalystėje sulaikytas vyras dėl įtartino į vakcinų nuo COVID-19 gamyklą atėjusio siuntinio  <br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 28, 2021, 5:52 PM

Dėl incidento Reksame, šiaurinėje Velso dalyje, trečiadienį buvo laikinai sustabdytas farmacijos įmonės „Wockhardt“ darbas, o darbuotojai evakuoti.

Pietryčių Anglijos Kento policija ketvirtadienį pranešė, kad sulaikė 53 metų vietos gyventoją, įtariamą išsiuntus įtarimą sukėlusį paketą.

Siuntinys buvo padarytas nekenksmingas ir darbuotojams buvo leista sugrįžti į pastatą.

„Šis laikinas gamybos sustabdymas neturės jokio poveikio mūsų gamybos grafikui, ir esame dėkingi pareigūnams bei ekspertams už jų greitą reagavimą ir sprendimus“, – bendrovės atstovas sakė trečiadienį.

„Wockhardt“ gamykloje dirba maždaug 400 žmonių. Kaip pranešė Gynybos ministerija, išminavimo būrys į įvykio vietą buvo iškviestas trečiadienį netrukus po 11 val. 30 min. Grinvičo (13 val. 30 min. Lietuvos) laiku.

Gamykloje „Wockhardt“ vyksta paskutinis „AstraZeneca“ ir Oksfordo universiteto sukurtos vakcinos gamybos grandinės etapas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.