Prekybos centre Viskonsine nušautas žmogus, ieškoma 17-mečio įtariamojo

Viskonsino šiaurėje esančio Grand Šuto miestelio prekybos centre sekmadienį nušautas žmogus, policija dėl šio incidento ieško paauglio.

Viskonsino šiaurėje esančio Grand Šuto miestelio prekybos centre sekmadienį nušautas žmogus, policija dėl šio incidento ieško paauglio.<br>AP/Scanpix asociatyvi nuotr.
Viskonsino šiaurėje esančio Grand Šuto miestelio prekybos centre sekmadienį nušautas žmogus, policija dėl šio incidento ieško paauglio.<br>AP/Scanpix asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 1, 2021, 9:06 AM

Sekmadienį maždaug 15 val. 30 min. šaudant parduotuvių centre „Fox River Mall“ žuvo 19-metis Jovanni J. Frausto, pareiškime nurodė policijos pareigūnas Travisas Waasas. Dar vienas sužeistas žmogus nuvyko į ligoninę, bet vėliau buvo paleistas; jo sužeidimai pavojaus gyvybei nekelia.

Policija ieško 17-mečio įtariamojo, kuris, kaip manoma, yra ginkluotas ir pavojingas. Pareigūnai taip pat mano, kad įtariamasis į J. J. Frausto taikėsi ne atsitiktinai.

Viename prekybos centro restorane dirbanti Haylie Mirr sakė mačiusi, kaip žmonės puolė bėgti. „Mes tiesiog užrakinome duris, turėjome keturis klientus... Nuvedėme juos į savo galinę patalpą“, – sakė ji.

Žmonės laukė mažiausiai tris valandas, kol buvo pranešta, kad pavojus praėjo.

Paskelbtose nuotraukose matyti policininkai prie parduotuvių centro ir žmonės, tikriausiai klientai, išeinantys į lauką iškeltomis rankomis.

Lapkričio mėnesį Viskonsine aštuoni žmonės buvo sužeisti per šaudymą prekybos centre Milvokio priemiestyje Vovatosoje. Dėl incidento areštuotas ir apkaltintas 15 metų paauglys.

Grand Šutas, kuriame gyvena apie 22 tūkst. žmonių, yra šalia Apltono, apie 160 km į šiaurę nuo Milvokio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.