Vokietijoje – kraupūs įtarimai lietuviui: kaltina nužudžius savo žmoną ir 6-metį sūnų

Pranešama, kad 30-metis lietuvis įtariamas 27 metų Annos iš Vloslaveko ir jos sūnaus nužudymu. Įtariamasis greičiausiai yra moters vyras ir vaiko tėvas, visi jie šiuo metu gyveno Vokietijoje.

 Vokietijos policija.<br> ZUMA Press/Scanpix nuotr.
 Vokietijos policija.<br> ZUMA Press/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 4, 2021, 10:39 AM

„Ji buvo šauni mergina, tačiau ji susirado blogą vaikiną“, – teigė Annos draugai. Mergina iš Lenkijos su savo vaikinu atvyko į Vokietiją uždarbiauti. Tačiau su savo antrąja puse ji išsiskyrė po to, kai sutiko lietuvį, kuris į šalį taip pat atvyko užsidirbti, rašo wloclawek.naszemiasto.pl.

Jos pažįstami pasakoja, kad lietuvis merginai taip susuko galvą, kad ji nebegalėjo nieko kito matyti. Netrukus jie drauge išsinuomojo būstą, Anna pastojo ir jie susituokė. Jų sūnui Aleksui jau buvo 6 metai.

„Anna labai juo didžiavosi, – pasakojo šaltinis. – Ji labai dažnai į internetą įsidėdavo nuotraukų, kuriose jis būdavo. Jie atrodė labai laimingi, tačiau realybėje taip nebuvo. Kaimynai gana dažnai iškviesdavo policiją, nes girdėdavo ginčus.“

Teigiama, kad vyras buvo labai pavydus ir sukeldavo kivirčus dėl kiekvienos smulkmenos. Jis girtuokliavo ir manė, kad Anna buvo neištikima, nors tai – netiesa.

Kaip įtariama, po vieno tokio konflikto praėjusį šeštadienį ir įvyko nelaimė. Vokietijos policija sulaukė skambučio dėl riksmų, sklindančių iš gretimo buto.

Pareigūnams atvykus, jie išvydo Anną ir jos sūnų gulinčius ant grindų, jie buvo mirtinai sužaloti peiliu.

Sekmadienį Vokietijos policija pranešė, kad dėl įtarimų įvykdžius žmogžudystę buvo sulaikytas 30 metų vyras.

„Lietuvis tapo vis agresyvesnis, – prisimena kartu su Anna dirbęs asmuo. – Jis vienu metu gėrė ir vaistus depresijos, ir girtuokliavo. Vėliau viskas tapo dar blogiau, nes jis nustojo gerti vaistus, tačiau ir toliau gėrė alkoholį. Ji su juo norėjo išsiskirti, tačiau kažkodėl ir toliau buvo kartu. Turbūt dėl vaiko.“

Situacija namuose tapo dar blogesnė po to, kai Anna 2020 metų pabaigoje nebegalėjo dirbti dėl traumos, atsitikusios darbe. Vyras jai nuolat primindavo, kad ji vis dar yra namie ir neuždirba pinigų.

Annos sūnui prieš kelias savaites buvo sukakę 6 metai. Ji savo berniukui buvo užsakiusi gimtadienio tortą.

„Džiaukis kiekvienu mažu savo gyvenimo momentu“, – rašoma paskutiniame feisbuko įraše, kurį publikavo Anna.

Parengta pagal wloclawek.naszemiasto.pl inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.