9 mėnesiai melo: po gimdymo mirusius kūdikius palaidoti norėjusio vyro laukė netikėtumas

33 metų Dagestano pilietis Daudas Daudovas apkaltino Stavropolio gimdymo namus, kad šių darbuotojai jo kūdikius pakeitė lėlėmis. Visus Rusijos socialinius tikslus apskriejo vaizdo įrašas, kuriame laidoti tik po gimdymo mirusius kūdikius susiruošęs vyras pataluose suvyniotus rado žaislus su sauskelnėmis. Tiesa, vėliau paaiškėjo šokiruojanti šios istorijos atomazga, rašo gazeta.ru.

 Vyras pamatė, kad vietoje kūdikių lavonų į medžiagą įvyniota buvo lėlės.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Vyras pamatė, kad vietoje kūdikių lavonų į medžiagą įvyniota buvo lėlės.<br> Lrytas.lt koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 14, 2021, 1:43 PM

Vasario 10-ąją D.Daudovas socialiniuose tinkluose pasidalino vaizdo įrašu, kuriame Dagestane savo vaikus po gimdymo laidoti susiruošęs vyras aptiko, kad tai buvo tik plastikinės lėlės. Vyro teigimu, tai jo žmonai atidavė Stavropolio gimdymo namų medikai. Situaciją jis išsiaiškino tik atvykęs į Dagestaną.

„Gimė mano vaikai, tačiau neišgyveno. Aš atsivežiau jų kūnus į Dagestaną palaidoti, tačiau atvyniojęs juos dengusią medžiagą pamačiau, kad ten yra lėlės. Ar mano vaikai yra gyvi“, – vaizdo įraše kalba vyras.

Vėliau Dagestano respublikos vidaus reikalų ministerijos padalinys paviešino įrašą, kuriame D.Daudovas papasakojo savo įvykių versiją. Anot vyro, jam du vaikai gimė vasario 3 dieną, tačiau pateko į intensyvios terapijos skyrių, o vasario 9-ąją mirė dėl smegenyse išsiliejusio kraujo.

Kadangi tokia mirties versiją gali patvirtinti tik skrodimas, religinga šeima, anot vyro, nusprendė to nedaryti ir atsiimti į medžiagą suvyniotų vaikų kūnelius. Vyro teigimu, motina su taip įvyniotais vaikais sugrįžo namo iš ligoninės.

Tačiau vasario 11-ąją Stavropolio teritorijos gubernatorius Vladimiras Vladimirovas pareiškė, kad vaikų pakeitimo istorija gali būti suklastota, nes D.Daudovo žmona jokiuose gimdymo namuose nesilankė.

„Tai labai keista“, – tvirtino gubernatorius.

Naujienų agentūrai TASS abi miesto gimdymo įstaigos patvirtino, kad tokios pacientės šį mėnesį nebuvo. „Nei šiais, nei ankstesniais metais“, – teigė įstaigų atstovai.

Gydytojai po to apžiūrėjo D.Daudovo žmoną ir paskelbė, kad ji nieko nepagimdė. Vėliau moteris prisipažino, kad visą šią istoriją išsigalvojo.

Anot moters, D.Daudovas labai norėjo susilaukti vaikų, tačiau jai nepavyko pastoti. Galiausiai moteris nusprendė suvaidinti nėštumą, kad išsaugotų šeimą.

9 mėnesius moteriai sėkmingai sekėsi apgauti artimuosius. Artėjant „gimdymo datai“ ji išsinuomojo apartamentus netoli gimdymo namų ir įtikino artimuosius, kad dėl COVID-19 grėsmės nesikeltų su ja.

Po „gimdymo“ moteris sugalvojo vaikų žūties istoriją. Ji nusipirko dideles lėles, kurių svorį padidino į vidų pripildama smėlio. Iki paskutinės akimirkos ji neleido niekam į jas pažiūrėti – artimiesiems tvirtino, kad lavonėliai turi būti izoliuoti.

„Telegram“ kanale „Life Shot“ teigiama, kad nėštumą suvaidinusi moteris kurį laiką net tikėjo, kad iš tikrųjų yra nėščia. Nusipirkusi lėles ji jas vystė ir liūliavo.

„Per laidotuves mano vyras atskleidė, kad vietoje kūdikių yra lėlės. Aš suklaidinau savo artimuosius ir dėl to gailiuosi“, – teigė moteris. Po incidento jai buvo paskirta psichologinė ir psichiatrinė sveikatos patikra.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.