Nyderlandų finansų ministras buvo priverstas teisintis dėl karantino taisyklių pažeidimo

Nyderlandų finansų ministras penktadienį buvo priverstas teisintis dėl to, kad kartu su vienu garsiausių Nyderlandų olimpiečių čiuožinėjo uždaroje sporto arenoje.

 Nyderlandų finansų ministras penktadienį buvo priverstas teisintis dėl to, kad kartu su vienu garsiausių Nyderlandų olimpiečių čiuožinėjo uždaroje sporto arenoje.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Nyderlandų finansų ministras penktadienį buvo priverstas teisintis dėl to, kad kartu su vienu garsiausių Nyderlandų olimpiečių čiuožinėjo uždaroje sporto arenoje.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 20, 2021, 4:57 PM

Finansų ministras Wopke Hoekstra penktadienį sulaukė kritikos už šalyje galiojančio griežto koronaviruso pažeidimą, kai „Twitter“ tinkle paskelbė nuotrauką, kurioje jis užfiksuotas čiuožinėjantis kartu su keturiskart žiemos olimpinių žaidynių aukso medalių laimėtoju greitojo čiuožimo rungtyje Svenu Krameriu.

„Sportas suteikia nepaprastai daug malonumo ir yra naudingas sveikatai“ – tviteryje parašė W. Hoekstra.

Šiuo metu jis taip pat draudžiamas visose uždarose vietose, tokiose kaip arena „Thialf“, kurioje ir čiuožinėjo ministras.

„Draudžiama sportuoti patalpose, todėl šitai neleistina“, – žurnalistams Hagoje pareiškė medicinos ir sporto ministrė Tamara van Ark.

W. Hoekstra nedelsdamas prisipažino padaręs klaidą.

„Neturėjau iškeisti sportinių batelių į pačiūžas“, – pareiškė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.