Kazachstane sudužus lėktuvui žuvo 4, sužeisti dar 2 žmonės

Kazachstane šeštadienį sudužus pasieniečių lėktuvui, bandžiusiam nutūpti didžiausiame šalies mieste Almatoje, žuvo keturi žmonės, o dar du buvo sužeisti, pranešė pareigūnai.

Sveikatos apsaugos pareigūnai taip pat sakė, kad mažiausiai du įgulos nariai liko gyvi. (Asociatyvi nuotr.)<br>AFP/Scanpix nuotr.
Sveikatos apsaugos pareigūnai taip pat sakė, kad mažiausiai du įgulos nariai liko gyvi. (Asociatyvi nuotr.)<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 13, 2021, 3:29 PM

„Preliminariais duomenimis, keturi žmonės žuvo, o du sužeistieji nuvežti į artimiausią ligoninę“, – sakoma Nepaprastųjų situacijų ministerijos pranešime.

Sveikatos apsaugos pareigūnai taip pat sakė, kad mažiausiai du įgulos nariai liko gyvi. 

Sovietų gamybos dvimotoris turbosraigtinis lėktuvas An-26, atskridęs iš sostinės Nursultano, nepataikė nutūpti ant tūpimo tako, sakė oro uosto pareigūnai. Lėktuve keleivių nebuvo, tik – šeši įgulos nariai.

Ryšys su lėktuvu nutrūko maždaug 17 val. 20 min. vietos (14 val. 20 min. Lietuvos) laiku, pranešė oro uostas ir nurodė, kad lėktuvas sudužo tūpimo tako gale.

Avarijos priežastis kol kas neaiški. Užsidegęs lėktuvas buvo užgesintas 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.