Apie skandalingąjį M. Markle ir princo Harry interviu prakalbęs D. Trumpas rėžė: nesu Meghan gerbėjas

Po kaltinimų britų karališkajai šeimai rasizmu buvęs JAV prezidentas Donaldas Trumpas nepalankiai atsiliepė apie hercogienę Meghan. „Nesu jos gerbėjas“, - pareiškė jis stočiai „Fox News“. Jis teigė, kad buvo susitikęs su karaliene Elžbieta II, ir ji yra „neįtikėtina“.

Kas konkrečiai taip kalbėjo, pora neatskleidė. Vėliau tik atmesta, kad tai buvo karalienė ir jos vyras princas Philipas.<br> PA/Scanoix nuotr.
Kas konkrečiai taip kalbėjo, pora neatskleidė. Vėliau tik atmesta, kad tai buvo karalienė ir jos vyras princas Philipas.<br> PA/Scanoix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-03-17 16:48, atnaujinta 2021-03-17 17:26

Laidos vedėjai respublikono paklausus, ką jis mano apie spėliojimus, kad JAV pilietybę turinti Meghan gali mėginti siekti prezidento posto nuo Demokratų partijos, D. Trumpas sakė: „Manau, kad taip bus“. Jei ji kandidatuos, jis pats bus „dar labiau“ linkęs dar kartą dalyvauti prezidento rinkimuose. „Nesu Meghan fanas“, - pakartojo D. Trumpas.

Princo Harry‘io žmona Meghan kovo pradžioje interviu JAV televizijai metė sunkius kaltinimus karališkajai šeimai. Kai ji laukėsi sūnelio Archie, šeimoje esą būta svarstymų, „kokia bus jo odos spalva“. Meghan motina yra juodaodė.

Kas konkrečiai taip kalbėjo, pora neatskleidė. Vėliau tik atmesta, kad tai buvo karalienė ir jos vyras princas Philipas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.