Vankuveryje peiliu ginkluotas užpuolikas bibliotekoje nužudė 1 žmogų, sužeidė dar penkis

Kanados Vankuverio mieste peiliu ginkluotas užpuolikas vienoje bibliotekoje šeštadienį mirtinai subadė vieną moterį ir sužeidė dar penkis žmones, pranešė policija.

Kanados Vankuverio mieste peiliu ginkluotas užpuolikas vienoje bibliotekoje šeštadienį mirtinai subadė vieną moterį ir sužeidė dar penkis žmones.<br>REUTERS/Scanpix nuotr.
Kanados Vankuverio mieste peiliu ginkluotas užpuolikas vienoje bibliotekoje šeštadienį mirtinai subadė vieną moterį ir sužeidė dar penkis žmones.<br>REUTERS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 28, 2021, 1:56 PM

Išpuolio priežastis kol kas nėra aiški. Policija nurodė suėmusi anksčiau teistą įtariamąjį ir manoma, kad jis neturėjo bendrininkų.

„Mes žinome – mes manome, kad žinome – kas, ką padarė, kur ir kaip. Dabar mūsų užduotis nustatyti, kodėl“, – pareiškė seržantas Frankas Jangas iš Vankuverio policijos departamento.

„Su juo dar nekalbėjome, bet mūsų įtariamasis praeityje yra turėjęs reikalų su policija. Jis anksčiau jau buvo teistas“, – pareiškė jis reporteriams nusikaltimo vietoje.

Užpuolikas žmones puolė šeštadienio popietę prestižiniame rajone esančioje bibliotekoje ir šalia jos.

Televizijos kanalas CTV parodė vaizdo įrašą, kuriame, kaip manoma, užfiksuotas įtariamojo suėmimas ir matyti, kad jis sulaikymo metu dūrė sau peiliu į koją.

Ministras pirmininkas Justinas Trudeau tviteryje išreiškė užuojautą nukentėjusiesiems.

„Visiems, nukentėjusiems per šį incidentą ... – žinokite, kad visi kanadiečiai galvoja apie jus ir linki sužeistiesiems kuo greičiau pasveikti.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.