Kruvinas lietuvių konfliktas Jungtinėje Karalystėje: tvirtino, kad subadyta auka – tikrasis nusikaltėlis

Jungtinės Karalystės miesto Karlailo gyventojas lietuvis, kuris buvo sugautas spardantis kitą lietuvį į veidą ir laikantis įrėmęs peilį jam į kaklą buvo nuteistas lygtinai.

Miesto teismas išgirdo istoriją, kaip spalio 4 policija rado auką su durtine žaizda ant kojos. Pareigūnus iškvietė susirūpinę aplinkiniai.<br>AP/Scanpix nuotr.
Miesto teismas išgirdo istoriją, kaip spalio 4 policija rado auką su durtine žaizda ant kojos. Pareigūnus iškvietė susirūpinę aplinkiniai.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 23, 2021, 9:43 PM

Miesto teismas išgirdo istoriją, kaip spalio 4 policija rado auką su durtine žaizda ant kojos. Pareigūnus iškvietė susirūpinę aplinkiniai.

33 Darius Karlonas agresyviai ginčijosi su kitu lietuviu, trečias vyras nejudėdamas gulėjo netoliese ant žemės kruvinu veidu.

D.Karlonas spyrė vyrui ir laikė peilį jam prie kaklo kol šis gulėjo beginklis. Visgi, nebuvo rasta įrodymų, kad būtent jis padarė durtinę žaizdą.

Apklausiamas D.Karlonas tvirtino, kad buvo užpultas golfo lazda, o peilio griebėsi norėdamas apsiginti. Jo teigimu, auka prisiartino iš nugaros, o tada smurtinis konfliktas persikėlė į gatvę.

„Nei vienas iš konflikto dalyvių nesutiko bendradarbiauti su policija, netgi nukentėjusysis. Greičiausiai taip yra dėl konflikto priežasties, kad ir kokia ji būtų“, – teisme kalbėjo prokuroras Brendanas Burke'as.

Įvykio vietoje buvo rasti trys peiliai, vienas jų gulėjo virtuvės kriauklėje ir buvo padengtas kraujo dėmėmis.

D.Karlonas prisipažino dalyvavęs muštynėse ir turėjęs aštrų objektą viešoje vietoje. Teisėjas tai pavadino „labai perspausta savigyna“.

Kadangi kaltinamasis anksčiau nebuvo teistas, 12 mėnesių laisvės atėmimo bausmė buvo atidėta dvejiems metams.

D.Karlonas turės atlikti 150 valandas neapmokamų viešųjų darbų ir bus išsiųstas į reabilitaciją.

Parengta pagal „Cumbria Crack“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.