Naujosios Zelandijos lyderė vasarą ketina ištekėti

Naujosios Zelandijos ministrė pirmininkė Jacinda Ardern ateinančią Pietų pusrutulio vasarą planuoja ištekėti už savo ilgamečio partnerio.

 Naujosios Zelandijos lyderė vasarą ketina ištekėti.  <br> Imago/Scanpix nuotr.
 Naujosios Zelandijos lyderė vasarą ketina ištekėti.  <br> Imago/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-05-05 10:36

Trečiadienį interviu radijo „Coast“ ryto laidai J. Ardern sakė, kad ji ir Clarke'as Gayfordas, prieš dvejus metus paskelbę apie savo sužadėtuves, galiausiai paskyrė vestuvių datą.

Tačiau tikslios dienos J. Ardern nenurodė, tik sakė, kad vestuvės įvyks Pietų pusrutulio vasarą, kuri trunka nuo gruodžio iki vasario.

„Kai sakau, jog paskyrėme datą, tai nereiškia, kad kam nors jau iš tikrųjų pasakėme, – kalbėjo J. Ardern. – Tad jaučiu, kad galbūt turėtume išsiuntinėti kvietimus.“

J. Ardern ir C. Gayfordas augina dvejų metų dukrą Neve (Niv). 2018 metais J. Ardern tapo vos antra dabartiniais laikais išrinkta pasaulio lydere, pagimdžiusia einant tokio rango pareigas.

Neve daugiausiai rūpinasi C. Gayfordas, kuris taip pat yra televizijos laidos apie žvejybą vedėjas.

J. Ardern minėtoje radijo laidoje buvo paklausta, ar ji laikysis modernios nuostatos per savo vestuves turėti pabrolį, o ne tradiciškesnę pamergę.

„Jaučiuosi truputį per sena, kad turėčiau jaunosios pulką, – sakė 40-metė J. Ardern. – Nežinau, ar čia tik man taip, bet dėl tam tikros priežasties jaučiu, kad yra dalykų, kurių tiesiog turiu atsisakyti, nes truputį senstu.“

Anksčiau J. Ardern juokavo apie ne visai sklandžiai įvykusias C. Gayfordo piršlybas ant vienos kalvos pajūrio mieste Mahijoje.

Tai turėjo būti romantiška akimirka, bet joje netikėtai taip pat dalyvavo vyriausybės vadovę saugantis policininkas, keli vietos gyventojai ir pora šunų, bandžiusių suėsti C. Gayfordo atsineštą šokoladą, tuomet pasakojo ji.

Interviu radijui „Coast“ buvo proga lengvesnėmis ir asmeniškesnėmis temomis pasikalbėti su ministre pirmininke, kuri paprastai interviu kalba politiniais klausimais. Laidos vedėjai taip pat paklausė jos, ar ji turi planų ateinančiam sekmadieniui – Motinos dienai Naujojoje Zelandijoje.

„Nieko nežinau, tik tai, kad vakar kažką pasakiau apie tai Clarke'ui ir stojo ilga pauzė. Jis paklausė: „Kada ji?“ Taigi, daug nesitikiu“, – sakė J. Ardern.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.