Italijoje sučiuptas arešto vengęs vyras, sugrįžęs iš užsienio švęsti dukros gimtadienio

Italijoje 15 metų arešto vengęs nuteistas prekeivis narkotikais pagaliau buvo sučiuptas, sugrįžęs namo per savo mylimos dukters gimtadienį, penktadienį pranešė policija.

49 metų Davidas Cittadini turi atlikti 13 metų ir keturių mėnesių laisvės atėmimo bausmę už dalyvavimą nusikalstamos organizacijos veikloje ir tarptautinę prekybą narkotikais.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
49 metų Davidas Cittadini turi atlikti 13 metų ir keturių mėnesių laisvės atėmimo bausmę už dalyvavimą nusikalstamos organizacijos veikloje ir tarptautinę prekybą narkotikais.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 28, 2021, 2:15 PM, atnaujinta May 28, 2021, 2:16 PM

49 metų Davidas Cittadini turi atlikti 13 metų ir keturių mėnesių laisvės atėmimo bausmę už dalyvavimą nusikalstamos organizacijos veikloje ir tarptautinę prekybą narkotikais.

Policija savo pareiškime nurodė žinojusi, kad nuteistasis gyveno Ispanijoje ir kad jis palaikydavo ryšius su savo šeima Romoje, „ypač su savo motina ir dukra, prie kurių jis yra labai prisirišęs“.

Artėjant D. Cittadini dukters 23-ajam gimtadieniui, civilius drabužius dėvėję policininkai „keletą dienų“ budėjo šalia bėglio motinos buto, kol pastebėjo, kad jų ieškomas asmuo užeina į vidų.

Kurjeriais persirengę pareigūnai šturmavo butą ir aptiko jame D. Cittadini, taip pat padirbtą asmens tapatybės kortelę, leidusią jam atskristi iš Barselonos nurodžius netikrą vardą.

Bėglys buvo sulaikytas, kuomet mėgino pasislėpti miegamajame, pridūrė policija.

2006 metais italų teisėsauga liepė sulaikyti D. Cittadini ir dar 26 įtariamuosius, atlikus tyrimą su mafija kovojantiems prokurorams ir specialiosioms policijos pajėgoms.

Pasak prokurorų, D. Cittadini atliko svarbų vaidmenį prekybos narkotikais tinkle, tiekusiame prekeiviams Romoje kvaišalus iš Pietų Amerikos ir Maroko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?