Pakistane 7 žmonės žuvo mikroautobusui nuriedėjus nuo kalnų kelio

Pakistano šiaurės vakaruose sekmadienį nuo kalnų kelio į upę nuriedėjus mikroautobusui žuvo septyni žmonės ir dar trys buvo sužeisti, pranešė gelbėjimo tarnybos pareigūnas.

Pakistano šiaurės vakaruose sekmadienį nuo kalnų kelio į upę nuriedėjus mikroautobusui žuvo septyni žmonės ir dar trys buvo sužeisti.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Pakistano šiaurės vakaruose sekmadienį nuo kalnų kelio į upę nuriedėjus mikroautobusui žuvo septyni žmonės ir dar trys buvo sužeisti.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 6, 2021, 10:28 PM

Pakistano gelbėjimo tarnybos atstovas Ahmedas Faizi teigė, kad furgonas nukrito į Sirenos upę Mansehros rajone Chaibero Pachtunchvos provincijoje.

Jo teigimu, transporto priemonė veikiausiai nusirito nuo skardžio, kadangi vairuotojas nepasirinko saugaus greičio posūkyje.

Pasak A. Faizi, buvo rasti dviejų moterų, vieno berniuko ir keturių vyrų palaikai, o trys sužeisti vaikai buvo išvežti į ligoninę Phulros mieste.

Dėl prastos kelių infrastruktūros ir eismo taisyklių nepaisymo Pakistane dažnai pasitaiko mirtinų avarijų.

Praėjusią savaitę keleiviniam autobusui nukritus į Jehlumo upę netoli Muzafarabado miesto, žuvo 10 žmonių ir dar 15 buvo sužeisti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.