Šri Lankoje dėl potvynių ir nuošliaužų žuvusių žmonių skaičius padidėjo iki 14

Šri Lankoje dėl liūčių sukeltų potvynių ir žemės nuošliaužų žuvusių žmonių skaičius padidėjo iki 14, dar du žmonės laikomi dingusiais, sekmadienį paskelbė pareigūnai.

Šri Lankoje dėl liūčių sukeltų potvynių ir žemės nuošliaužų žuvusių žmonių skaičius padidėjo iki 14.<br>ZUMA Press/Scanpix nuotr.
Šri Lankoje dėl liūčių sukeltų potvynių ir žemės nuošliaužų žuvusių žmonių skaičius padidėjo iki 14.<br>ZUMA Press/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-06-06 11:32, atnaujinta 2021-06-06 11:33

Dešimtyje salos rajonų, įskaitant sostinę Kolombą, smarkiai lyja nuo praėjusio ketvirtadienio, užlieta daug namų, ryžių laukų ir kelių.

10 žmonių žuvo per potvynius, o keturi – nuslinkus nuošliaužai, pranešė vyriausybės Nelaimių valdymo centras. Keturių asmenų šeima žuvo nuošliaužai užpylus jų namą Kegalos rajone maždaug 85 km į rytus nuo Kolombo.

Dar du žmonės laikomi dingusiais.

Nelaimių valdymo centras nurodė, kad sunkios oro sąlygos paveikė maždaug 245 tūkst. žmonių ir kad per 4,3 tūkst. gyventojų vis dar glaudžiasi laikinose prieglaudose. Apgadinta daugiau kaip 800 namų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.