Niujorko Taimso aikštėje vyrą sužeidė paklydusi kulka

Niujorko Taimso aikštėje buvo pašautas į šalį su šeima atvykęs turistas. Manoma, kad jį pašovė per įtariamų prekeivių narkotikais konfliktą paleista paklydusi kulka, pranešė pareigūnai.

Niujorko Taimso aikštėje buvo pašautas į šalį su šeima atvykęs turistas.<br>ZUMA Press/Scanpix nuotr.
Niujorko Taimso aikštėje buvo pašautas į šalį su šeima atvykęs turistas.<br>ZUMA Press/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 28, 2021, 4:14 PM

Kaip pranešė policija, 21 metų auka buvo pašauta į nugarą sekmadienį 17 val. 15 min. vietos (0 val. 15 min. Lietuvos) laiku. Jis buvo nuvežtas į ligoninę, tačiau patirtas sužeidimas pavojaus gyvybei nekelia.

Vienas šeimos narių ištraukė kulką iš vyro nugaros ir perdavė ją pareigūnams, nurodė policija. Daugiau asmenų per šį šaudymą nenukentėjo.

Stebėjimo kameros įvykio vietoje užfiksavo šaulį su ginklu rankoje. Vienas praeivis taip pat nufilmavo, kaip sužeistasis išnešamas neštuvais.

Incidentas įvyko netoli vietos, kur gegužės 8 dieną per šaudymą buvo sužeista ketverių metų mergaitė ir dvi moterys. Vėliau Floridoje dėl šio įvykio buvo areštuotas vyriškis, kuriam buvo pareikšti kaltinimai dėl pasikėsinimo nužudyti.

Pasak policijos, sekmadienio incidentas įvyko po konflikto prie teatro „Minskoff“, kur nuo rugsėjo vėl pradedamas rodyti spektaklis „Liūtas karalius“ (The Lion King). Šis teatras, kaip ir visas Brodvėjus, buvo priverstas užsidaryti dėl koronavirusinės pandemijos.

Vietos žiniasklaidos pranešimuose sakoma, kad konfliktas galėjo kilti tarp gatvės prekeivių narkotikais.

Dešrainių pardavėja Salma Eldordy Niujorko dienraščiui „Daily News“ sakė, kad po šūvio aplinkinius apėmė siaubas.

„Mačiau bėgančius žmones. Iš pradžių nieko nepagalvojau, bet paskui pamačiau barjerinę juostą, – pasakojo pardavėja. – Teritorija buvo užtverta, netrukus atvyko greitosios pagalbos automobilis. Pamačiau didelę minią žmonių ir supratau, kad kažką pašovė“.

Kol kas policija dėl šio incidento nieko nesulaikė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.