Rusijos Sibire rasti visų aštuonių sraigtasparnio katastrofos aukų palaikai

Rusijos Sibire rasti aštuonių žmonių, žuvusių per praėjusią įvykusią sraigtasparnio katastrofą, kūnai, pirmadienį pranešė Kamčiatkos krašto gubernatorius Vladimiras Solodovas.

Rusijos Sibire rasti aštuonių žmonių, žuvusių per praėjusią įvykusią sraigtasparnio katastrofą, kūnai.<br>TASS/Scanpix nuotr
Rusijos Sibire rasti aštuonių žmonių, žuvusių per praėjusią įvykusią sraigtasparnio katastrofą, kūnai.<br>TASS/Scanpix nuotr
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 16, 2021, 3:19 PM

„Visų aukų kūnai jau rasti. Kai kurie iš jų yra sraigtasparnyje, kuris nuskendo maždaug 120 m gylyje. Stengiamės ištraukti nuolaužas visomis jėgomis ir priemonėmis – padedant Nepaprastųjų situacijų ministerijai, kariuomenei, regioniniams fondams. Tačiau šiuo laikotarpiu lankymasis prie Kurilų ežero dėl akivaizdžių priežasčių yra ribotas, o apribojimai tikriausiai galios dar mažiausiai savaitę“, – vaizdo pranešime socialiniame tinkle „Telegram“ nurodė V. Solodovas.

Oro bendrovei „Vitiaz Aero“ priklausantis sraigtasparnis Mi-8, kuriuo skrido trys įgulos nariai ir 13 turistų, praeitą ketvirtadienį nukrito į gilų Kurilų ežerą. Aštuonis žmones pavyko išgelbėti.

Anksčiau iš ežero dugno buvo ištraukti penkių aukų, tarp jų – orlaivio piloto, palaikai. Kamčiatkos krašto vyriausybės pirmininko pavaduotojas Romanas Vasilevskis sakė, kad sraigtasparnio korpuso viduje buvo rasti likusių trijų keleivių kūnai ir, kaip manoma, orlaivio „juodoji dėžė“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.