Kaukių priešininkas Teksaso gubernatorius užsikrėtė koronavirusu

JAV Teksaso valstijos gubernatorius Gregas Abbottas užsikrėtė koronavirusu. Respublikonų politikui, kuris kategoriškai pasisako prieš kaukių prievolę, virusas patvirtintas po susitikimo su partiečiais renginyje uždaroje erdvėje, pranešė jo biuras.

Respublikonų politikui, kuris kategoriškai pasisako prieš kaukių prievolę, virusas patvirtintas po susitikimo su partiečiais renginyje uždaroje erdvėje.<br>ZUMAPRESS.com/Scanpix nuotr.
Respublikonų politikui, kuris kategoriškai pasisako prieš kaukių prievolę, virusas patvirtintas po susitikimo su partiečiais renginyje uždaroje erdvėje.<br>ZUMAPRESS.com/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-08-18 16:19, atnaujinta 2021-08-18 16:21

Biuro duomenimis, gubernatorius yra pilnai pasiskiepijęs nuo koronaviruso, jo sveikata gera ir jam šiuo metu jokie COVID-19 simptomai nepasireiškia. Jis izoliavosi savo rezidencijoje. G. Abbotto žmonos Cecillijos testas buvo neigiamas.

G. Abbottas buvo vienas JAV valstijų gubernatorių, kurie aiškiausiai pasisakė prieš kaukių prievolę. Dekretu jis, be to, visoms valstijos valdžios institucijoms ir kitoms įstaigoms, kurios gauna valstybės lėšas, uždraudė privalomai nurodyti darbuotojams skiepytis nuo COVID-19.

Teksase epideminė padėtis dėl delta atmainos plitimo yra ypač įtempta. Ligoninėms praėjusią savaitę nurodyta atidėti nebūtinas medicinines operacijas. Šiuo metu pandemija be Teksaso smarkiai juntama ir pietinėse valstijose Floridoje, Luizianoje, Misisipėje, Alabamoje, Arkanzase ir Misūryje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.