Hjustone padegtame name aptikti keturių nušautų žmonių palaikai

Hjustono miesto Teksase ugniagesiai, sekmadienį užgesinę gaisrą gyvenamajame name, aptiko dviejų suaugusių asmenų ir dviejų vaikų su šautinėmis žaizdomis kūnus.

Hjustono miesto Teksase ugniagesiai aptiko dviejų suaugusių asmenų ir dviejų vaikų su šautinėmis žaizdomis kūnus.<br>AP/Scanpix asociatyvi nuotr.
Hjustono miesto Teksase ugniagesiai aptiko dviejų suaugusių asmenų ir dviejų vaikų su šautinėmis žaizdomis kūnus.<br>AP/Scanpix asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 6, 2021, 9:29 AM, atnaujinta Sep 6, 2021, 9:31 AM

Miesto pietvakariuose esančiame name neaptikta jokių įsilaužimo pėdsakų, per spaudos konferenciją sakė Hjustono policijos vadovas Troy Finneris.

Pasak jo, gaisras, apie kurį buvo pranešta kiek po 8 val. vietos (16 val. Lietuvos) laiku, tikriausiai buvo sukeltas siekiant sunaikinti įkalčius.

Dvi aukos buvo vyresnės nei 50 metų, o žuvę vaikai buvo maždaug 10–13 metų amžiaus, nurodė T. Finneris. Jis neatskleidė žuvusiųjų tapatybės, nes policija dar neinformavo jų artimųjų.

Anot policijos vadovo, tyrėjai mano, kad tai buvo smurto artimoje aplinkoje nusikaltimas. Tačiau T. Finneris nepatikslino, kodėl tyrėjai priėjo prie tokios išvados.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.