Iš kalinio skrandžio medikai pašalino neįprastą svetimkūnį: prarijo mobilųjį telefoną

Chirurgai Kosove iš vieno kalinio skrandžio pašalino neįprastą svetimkūnį – mobilųjį telefoną. Pasak medikų, vyras kelias dienas skundėsi pilvo skausmas ir galiausiai buvo atvežtas į universitetinę kliniką Prištinoje.

 Chirurgai Kosove iš vieno kalinio skrandžio pašalino neįprastą svetimkūnį – mobilųjį telefoną.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Chirurgai Kosove iš vieno kalinio skrandžio pašalino neįprastą svetimkūnį – mobilųjį telefoną.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 8, 2021, 10:46 AM, atnaujinta Sep 8, 2021, 11:17 AM

Čia jis gydytojams atskleidė prieš keturias dienas prarijęs mobilųjį telefoną.

Gydytojai pašalino telefoną per dvi valandas trukusią endoskopinę operaciją, kurios metu jis buvo padalytas į tris dalis. Labiausiai nerimą medikams kėlė telefono baterija.

„Deginanti akumuliatoriaus rūgštis galėjo išsilieti skrandyje, – sakė gydytojas Skeneris Telaku. – Jausmas buvo toks, lyg bėgtume per minų lauką. Laimei, viskas pavyko sklandžiai“.

Po operacijos policija išsivežė kalinį kartu su telefonu – tūkstantmečio pradžios „Nokia“ modeliu. Kodėl vyras rijo telefoną, neaišku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.