Kruvinos šaudynės prekybos centre Aidahe pareikalavo dviejų gyvybių: dar 4 žmonės sužaloti

Aidaho valstijoje du žmonės žuvo ir dar keturi, įskaitant vieną policininką, buvo sužeisti per ginkluoto asmens išpuolį viename prekybos centre, pranešė teisėsauga.

Policija.<br>123rf nuotr.
Policija.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 26, 2021, 6:41 AM, atnaujinta Oct 26, 2021, 3:52 PM

Boisio policijos pareigūnai buvo iškviesti į prekybos centrą, kuriame „buvo pašautas mažiausiai vienas žmogus“, sakė miesto policijos vadovas Ryanas Lee.

Pareigūnai įsitraukė į susišaudymą su vyru, kurio išvaizda atitiko nupasakotą pagalbos telefonu apie užpuoliką pranešusių žmonių. Vienas policininkas buvo sužeistas.

Įtariamasis buvo sulaikytas.

„Šis incidentas nebekelia grėsmės ar pavojaus platesnei bendruomenei, – nurodė R. Lee. – Šiuo metu negalime kalbėti apie jokius tai galėjusius nulemti motyvus arba bet ką kita, kas galėtų paveikti tyrimą.“

Dienraštis „The New York Times“ pranešė, kad incidentas įvyko dviejų aukštų prekybos centre „Boise Towne Square“, kuriame veikia daugiau kaip 150 parduotuvių ir restoranų.

Šaudynės ir kitoks ginkluotas smurtas Jungtinėse Valstijose yra opi problema. Griežtesnės šaunamųjų ginklų kontrolės šalininkai aiškina, kad padėtį blogina pernelyg didelis ginklų paplitimas ir nepakankama teisinė priežiūra.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.