Libanas įveda kelionių į Baltarusiją ribojimus

Libano civilinės aviacijos vadovybė pranešė, kad uždraus daugumai keliautojų vykti į Baltarusiją iš Beiruto, nebent jie turės leidimą ten gyventi, teigiama laiške, kurį paskelbė oficiali naujienų agentūra NNA.

Migrantai Lenkijos pasienio punkte.<br>State Border Committee of Belarus/Scanpix nuotr.
Migrantai Lenkijos pasienio punkte.<br>State Border Committee of Belarus/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 17, 2021, 8:44 PM

Keliauti galės Libano piliečiai, turintys vizą arba leidimą gyventi Baltarusijoje, taip pat Baltarusijos piliečiai. Tačiau kitiems arabams ir užsienio piliečiams tai bus uždrausta, nebent jie turės leidimą gyventi.

Laiške, adresuotame Beiruto tarptautiniame oro uoste veikiančioms oro linijoms ir bendrovėms, tarnyba nurodė, kad toks sprendimas priimtas, nes „daugelio arabų ir užsienio keliautojų kelionės tikslas yra patekti į Europos Sąjungos (ES) valstybių narių teritorijas bendradarbiaujant su kontrabandininkų tinklais“.

Tarnyba teigė, kad tapo „sunku praktiškai atskirti keliautojus į Baltarusiją, kaip galutinę paskirties vietą, nuo migrantų, norinčių pasiekti ES“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.