Tėčio pasiaukojimas išgelbėjo dukros gyvybę: mergaitė vienintelė išgyveno tragišką katastrofą

Vienintelės lėktuvo katastrofą išgyvenusios 11-metės mergaitės motina sakė, kad jos vyras mirė bandydamas ją apsaugoti.

Mike'o Perdue'o žmona ir šeimos draugas įsitikinę: vyras šeštadienį žuvo gelbėdamas dukters gyvybę lengvojo lėktuvo katastrofoje.<br>„Facebook“ nuotr.
Mike'o Perdue'o žmona ir šeimos draugas įsitikinę: vyras šeštadienį žuvo gelbėdamas dukters gyvybę lengvojo lėktuvo katastrofoje.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 20, 2021, 8:25 PM

Mike'as Perdue'as buvo vienas iš keturių žmonių, žuvusių šeštadienį per lengvojo priemiesčio lėktuvo katastrofą netoli Mičigano Jungtinėse Valstijose. Vyro žmona Christina tiki, kad jis išgelbėjo jos dukrą nuo rimtesnių sužalojimų apkabindamas ją paskutinėmis gyvenimo akimirkomis.

„Laney ligoninėje man pasakojo, kad jos paskutinis prisiminimas yra tai, kad tėtis ją tiesiog sugriebė ir labai stipriai laikė, širdyje žinau, kad tai ją apsaugojo“, – sakė ji dienraščiui „ABC“.

Motina nurodė, kad dukros „laukia ilgas kelias“, ji buvo paguldyta į ligoninę dėl penkių kaulų lūžių. C.Perdue nurodė, kad dėl tėvo apkabinimo jos dukra patyrė sužalojimų tik vienoje kūno pusėje.

„Manau logiška, kad jos sužalojimai buvo vienoje pusėje, o kita pusė buvo prie tėčio, kad jis ją laikė“, – verkdama kalbėjo motina.

C.Perdue tikino nežinojusi Laney sužalojimų masto, kai ji atvyko į vaikų ligoninę Grand Rapids mieste, kur po avarijos buvo nuskraidinta jos dukra.

„Ji tiesiog pasakė: „Labas, mama, labas, mama“, tą akimirką aš supratau, kad dėl jos viskas bus gerai“, – sakė ji.

Šeimos draugas Ryanas Wojanas nurodė, kad C.Perdue „norėjo būti tikra, kad visi žinotų, kas jis toks ir kaip jis atidavė gyvybę už dukrą“.

„Jis laikė ją ant rankų, – sakė jis. – Ji nieko neprisimena, išskyrus tai, kad tėtis ją taip stipriai suspaudė.“

Likus trims valandoms iki katastrofos tuo pačiu lėktuvu skridęs A. Wojanas sakė, kad jiedu su M.Perdue turėjo vykti į medžioklę, o mergina savaitgaliui vyko pas šeimos draugą.

Aviakatastrofoje taip pat žuvo Kate Leese ir Adamas Kendalla, pora lėktuvu skraidino savo šunis pas veterinarą. Merginos sesuo Amanda Danielle Leese dienraščiui CNN tikino, kad pora buvo „skirta vienas kitam“.

Pasak vietos šerifo leitenanto Williamo Churcho, lėktuvo pilotas buvo ketvirtoji auka.

Pareigūnai tiria nelaimės priežastis.

Parengta pagal „The Sky news“, CNN ir ABC inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.