Atėnuose dėl melagingo pranešimo apie sprogmenis sutriko metropoliteno darbas

Atėnų metropoliteno darbą antradienį beveik dviem valandoms sustabdė melagingas pranešimas apie padėtus sprogmenis – po telefonu gauto pranešimo buvo evakuotos tinklo stotys, laikinai sustabdytas paslaugų tiekimas, pranešė tinklo operatorius „Stasy“.

Policija.<br>123rf nuotr.
Policija.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 14, 2021, 7:11 PM, atnaujinta Dec 14, 2021, 7:31 PM

Remiantis pranešimu, gavus policijos nurodymą buvo evakuotas ir uždarytas kontrolės centras ir daugiau nei 40 stočių dviejose metropoliteno linijose; be kita ko, nutrūko susisiekimas metro su Atėnų tarptautiniu oro uostu.

Šių veiksmų buvo imtasi, kai vienam Graikijos naujienų portalui paskambinęs anonimas pranešė apie padėtus sprogmenis metropoliteno stotelėje „Syntagma“ ir šalia esančioje „Montastiri“, netoli  turistų gausiai lankomo Plakos rajono. 

Policijos išminuotojams atlikus patikrinimą, kuriame dalyvavo ir sprogmenų paieškai apmokyti šunys, paslaugų teikimas buvo atnaujintas, pranešė Graikijos valstybinė naujienų agentūra ANA.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.