Vokietijoje sunkvežimis kelyje įsirėžė į JAV karinę transporto priemonę

Viename Bavarijos greitkelių pirmadienį per incidentą, kurį Vokietijos policija vadina nelaimingu atsitikimu, sunkvežimis įsirėžė į JAV karinę transporto priemonę.

Vokietijos policija.<br>Imago-images/Scanpix asociatyvi nuotr.
Vokietijos policija.<br>Imago-images/Scanpix asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 20, 2021, 3:45 PM

Kariškiai nurodė, kad pranešimų apie sužeistus amerikiečių karius nebuvo, bet aštuoni kariai dėl atsargumo buvo nuvežti į ligoninę medicininiam patikrinimui.

Avarija įvyko greitkelyje A3 netoli Aukštutinio Pfalco Noimarkto. Kelio pakraštyje buvo JAV karinių transporto priemonių, o sunkvežimis su priekaba įsirėžė į j vieną iš jų iš galo, nurodė policija.

Pasak vokiečių policijos, yra sužeistų žmonių, bet kariškiai nurodė, kad tarp amerikiečių karių sužeistųjų „šiuo metu“ nėra, nors aštuonių karių sveikata dėl atsargumo tikrinama.

JAV Sausumos pajėgų 7-oji mokymų vadavietė (ATC) pranešė, kad vienas armijos sunkvežimis, važiavęs iš Hohenfelso Grafenvėro link sustojo kelio pakraštyje, kai buvo atskirtas nuo likusios kolonos dalies.

Kariškių sunkvežimiui laukiant, į jį įsirėžė civilinis komercinis sunkvežimis. Dėl to buvo apgadintos iš viso trys JAV kariškių transporto priemonės, sakoma pranešime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.