Afganistane per sprogimą spragėsių kioskelyje žuvo 9 moksleiviai

Afganistano rytuose per sprogimą kukurūzų spragėsių kioskelyje netoli vienos mokyklos žuvo devyni moksleiviai, pranešė pareigūnai.

Afganistano rytuose per sprogimą kukurūzų spragėsių kioskelyje netoli vienos mokyklos žuvo devyni moksleiviai<br>Reuters/Scanpix asociatyvi nuotr.
Afganistano rytuose per sprogimą kukurūzų spragėsių kioskelyje netoli vienos mokyklos žuvo devyni moksleiviai<br>Reuters/Scanpix asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 10, 2022, 4:44 PM

Pranešimai apie pirmadienio sprogimo priežastis buvo prieštaringi. Kai kas sakė, kad sprogo kioskelio dujų balionas, o kiti teigė, kad sprogo senas minosvaidžio sviedinys, vieno kliento pasiūlytas vietoje užmokesčio.

Nangarharo provincijos informacijos pareigūnas Qari Nooras Mohammadas Hanifas naujienų agentūrai AFP sakė, kad taip pat žuvo spragėsių pardavėjas, o dar mažiausiai keturi žmonės dėl nudegimų nuvežti į ligoninę.

Vidaus reikalų ministerijos atstovas Aqilas Janas Ezzamas sostinėje Kabule sakė, kad žuvo devyni moksleiviai ir kad sprogo dujų balionas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.