A. Lukašenka atvyko į Maskvą: žada su V. Putinu aptarti reikalus

Vienas iš paskutinių Vladimiro Putino sąjungininkų, Baltarusijos diktatorius Aleksandras Lukašenka, šį rytą atvyko į Maskvą susitikti su pasaulio bendruomenės pasmerktu Rusijos prezidentu.

A. Lukašenka ir V. Putinas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
A. Lukašenka ir V. Putinas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
A. Lukašenka.<br>Twitter nuotr.
A. Lukašenka.<br>Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2022-03-11 10:53, atnaujinta 2022-03-11 13:24

Nepriklausoma Baltarusijos naujienų agentūra NEXTA socialiniame tinkle „Telegram“ pasidalino nuotrauka, kurioje Baltarusijos diktatorius Aliaksandras Lukašenka matomas išlipantis iš lėktuvo Maskvoje.

„Pulkininkas leitenantas Lukašenka atvyko jūsų įsakymu. Diktatorius, kurį vakar jo šeimininkas išsikvietė į Kremlių, atvyko į Maskvą.

Du lunatikai pensininkai aptars padėtį regione ir Ukrainoje, taip pat surengs dar vieną aukcioną dėl Baltarusijos suvereniteto“, – pašiepė būsimą dviejų autoritarų susitikimą NEXTA.

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas penktadienį Maskvoje susitiks su A. Lukašenka, ketvirtadienį pranešė Baltarusijos valstybinė naujienų agentūra „Belta“.

Agentūros duomenimis, A. Lukašenka ir V. Putinas aptars aktualius dvišalių santykių klausimus, Rusijos ir Baltarusijos sąjunginės valstybės bendradarbiavimo plėtrą, ekonominį bendradarbiavimą sankcijų spaudimo sąlygomis, taip pat padėtį regione ir Ukrainoje.

Baltarusija yra Rusijos sąjungininkė ir yra leidžia per savo teritoriją Rusijos karinėms pajėgoms žengti į Ukrainą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.