Indijoje du vyrai sulaikyti dėl mėginimo išprievartauti turistę iš Lietuvos

Du vyrai Indijos Neloro mieste buvo suimti policijos dėl įtariamo mėginimo išprievartauti turistę iš Lietuvos. Pranešama, kad nusikaltimas įvyko šalia miesto esančiame miške kovo 8 d.

Du vyrai Indijos Neloro mieste buvo suimti policijos dėl įtariamo mėginimo išprievartauti turistę iš Lietuvos.<br>123rf nuotr.
Du vyrai Indijos Neloro mieste buvo suimti policijos dėl įtariamo mėginimo išprievartauti turistę iš Lietuvos.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 21, 2022, 6:50 AM

Neloro policija dienraščiui „Times of India“ pranešė, kad 25 metų lietuvė į Indija atvyko iš Šri Lankos ir įlipus į oro uosto autobusą tikėjosi nuvykti į Bengalūro miestą.

Autobuse ji sutiko metais vyresnį indą Ingilala Sai Kumar iš netoli esančio kaimo Gudure. Vyras moterį įkalbino nuvykti į apsilankyti jo gyvenvietėje, vėliau pažadėjęs jai padėti nusigauti iki Goa regiono.

Jiems atvykus, indas paskambino savo 28 metų įtariamam bendrininkui. Kartu vyrai nuvežė lietuvę į nuošalią vietą miške ir ketino ją išprievartauti.

Moteris pasipriešino ir pradėjo klykti, išsigandę vyrai pabėgo. Pagalbos klyksmus išgirdę vietiniai gyventojai iškvietė policiją, kurios priežiūroje turistė dabar saugoma. Vyrai laikomi nelaisvėje.

Parengta pagal „Times of India“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.