Beverli Hilse plėšikai iš juvelyrikos parduotuvės išnešė prekių už 3 mln. dolerių

Beverli Hilse dienos metu juvelyrinių dirbinių parduotuvės priekinio lango stiklą išdaužę ir į vidų įsibrovę plėšikai išnešė prekių už kelis milijonus dolerių.

Beverli Hilse plėšikai iš juvelyrikos parduotuvės išnešė prekių už 3 mln. dolerių.<br>Broadimage/Scanpix nuotr.
Beverli Hilse plėšikai iš juvelyrikos parduotuvės išnešė prekių už 3 mln. dolerių.<br>Broadimage/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 24, 2022, 2:17 PM

Antradienį įvykdytas ir praeivio nufilmuotas parduotuvės apiplėšimas yra naujausias tokio pobūdžio nusikaltimas Los Andželo regione, kur pastaraisiais mėnesiais įžūlių vagių taikiniais tapo daug brangius laikrodžius ar juvelyrinius dirbinius segėjusių žmonių.

Gobtuvus ir kaukes dėvėję plėšikai kūjais išdaužė parduotuvės „Luxury Jewels of Beverly Hills“ lango stiklą.

„Garsas buvo panašus į šūvių, – televizijai „NBC4“ sakė bendrovės vadovas Peteris Sedghi. – Liepiau visiems darbuotojams gultis ant grindų ir paspaudžiau pavojaus mygtuką.“

P. Sedghi sakė, kad jo patirti nuostoliai siekia nuo 3 iki 5 mln. JAV dolerių.

Plėšikai atvažiavo vogta mašina, kurią paliko. Iš įvykio vietos jie paspruko kitu automobiliu. Beverli Hilso policija išplatintame pranešime nurodė, kad iškart po apiplėšimo buvo sustiprintas patruliavimas ir imtasi kitų saugumo priemonių.

„Viršininkas (Markas) Stainbrookas supranta bendruomenės nepasitenkinimą dėl šiandien įvykdyto nusikaltimo“, – rašoma pranešime.

Los Andželo policijos vadovas Michelas Moore'as antradienį sakė, kad šiame Kalifornijos valstijos mieste apiplėšimų padaugėjo 18 proc., palyginti su tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu.

„Per pastaruosius metus pastebimai padaugėjo ginkluotų apiplėšimų, kurių taikiniais tapo viešose vietose brangius papuošalus dėvėję žmonės. Jei jie (papuošalai) matomi, į juos gali būti nusitaikyta“, – pažymėjo Los Andželo policijos departamentas išplatintame pareiškime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.